Сейчас просматривают тему: 0 -> --, и гостей: 1

ТВ XXI07:15-09:00

Ссылка на пост #591 Добавлено: 21 марта 2011 16:27
Вадим
Постояльцы
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 30 Стрелец
Пол:
С нами: 13 лет 3 месяцa
Сообщений: 3035
Поблагодарил: 6500
Благодарностей: 11033
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

     

Премьера комедийного сериала «Светофор» с 28 марта на СТС


С 28 марта с понедельника по четверг в 20.30 на СТС – премьера комедийного сериала о мужской дружбе «Светофор».

В городе Сочи команда сериала снимала «натуру» - весеннюю Москву.
Артистов массовых сцен находили в прямом смысле слова на улицах Сочи, на местных курсах актерского мастерства, футбольном клубе, в охранном агентстве и даже в обществе глухонемых.
В Сочи съемочная группа «Светофора» устроила настоящую охоту на блондинок! Для эпизодической роли требовалась высокая девушка с длинными светлыми волосами и пышной грудью. По сюжету, Паша (актер Джемал Тетруашвили) гуляет в парке с собачкой и вдруг видит прекрасную блондинку, совершающую утреннюю пробежку в легком топе. Картинка эротично вздымающейся груди бегущей незнакомки сводит его с ума. Казалось бы, блондинок в каждом российском городе хоть отбавляй. В Сочи ассистенты режиссера пересмотрели десятки претенденток на участие в съемках, но безрезультатно... Ведь мало быть красивой – важно, чтобы потенциальная актриса обладала тремя характеристиками: блондинка, высокая, большая грудь. Даже модельное агентство не спасло.
«Я все дни просто ловила себя на мысли, что иду по улице, вижу светловолосую девушку и провожаю ее взглядом, рассказывает кастинг-директор «Светофора» Татьяна Галактионова. - Ладно я, вся группа следовала моему примеру. Люди про нас, наверное, думали: «Вот, приехали маньяки из Москвы». В результате утомительных поисков девушку все же нашли.

Мелодия из песни «Dirty Harry» стала основной темой эфирной промо-компании комедийного проекта канала СТС.
Уже сейчас в эфире СТС можно увидеть ролики комедийного сериала «Светофор» - одной из главных весенних премьер канала. Музыкальной темой коротких забавных 15-секундных роликов стал хит группы Gorillaz под названием «Dirty Harry». Сингл рисованной команды, которую придумал музыкант Деймон Албарн вместе с художником Джейми Хьюлетом, вышел в 2005-м году и добрался до 6-й строчки в списке лучших синглов Великобритании.

Именно эта мелодия была выбрана каналом СТС для поддержки своего нового комедийного сериала «Светофор», одного из четырех проектов включенных в «Месяц премьер СТС». По словам создателей сериала, этот трек идеально подошел по настроению и содержанию как промороликам, так и самому «Светофору». Мелодия Gorillaz полностью отражает легкость проекта, его яркость и юмор.

Мой телевизор: Sоnу KDL-49НX920

Мой ресивер: -GLОВО 6010-GI S6126 Multiroom-ALMA S-2000

Мои спутники: 90°E СИ - диапазон+90°E+85.2°E+75°E+60°E+53°E+39°E+36°E+31.5°E+16°E+13°E+4.8°E+0.8°W+4°W

Cказали Спасибо: 2 : vladru3, 1995Ira29
Ссылка на пост #592 Добавлено: 21 марта 2011 16:32
Вадим
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 49 Близнецы
Пол:
С нами: 15 лет 3 месяцa
Сообщений: 13897
Поблагодарил: 6900
Благодарностей: 33241
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

       

Премьера тележурнала «Нано на здоровье» на телеканале «МИР»

В марте на телеканале «МИР» состоится премьера тележурнала «Нано на здоровье». Цикл из четырех документальных фильмов посвящен применению нано-разработок в медицине.

Зрители увидят как это самое, непонятное большинству, «нано» помогает тем больным, которые еще недавно не могли рассчитывать на действенную помощь врачей. Узнают о новых препаратах и методиках лечения. В фильмах революционные разработки представят сами ученые-изобретатели, врачи и их пациенты. Речь пойдет о таких областях медицины как онкология, офтальмология, травматология и кардиология.

«Против рака» 25 марта 18:30
«Беда по имени травма» 1 апреля 18:30
«В ритме жизни» 8 апреля 18:30
«Цветная жизнь» 15 апреля 18:30

Мой телевизор: SonЯ BRAVIA

Мой ресивер:

Мои спутники: 4°W, 5°E, 9°E, 13°E + 31.5°E, 36°E, 42°E, 53°E + 75°E, 85.2°E, 90°E

Cказали Спасибо: 3 : vladru3, 1995Ira29, otan
Ссылка на пост #593 Добавлено: 21 марта 2011 18:07
Вадим
Постояльцы
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 30 Стрелец
Пол:
С нами: 13 лет 3 месяцa
Сообщений: 3035
Поблагодарил: 6500
Благодарностей: 11033
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

     

2+2

19:00-20:40


Кинофайлы. Х/ф "Темные небеса".
Канада, 2009,триллер / драма
Режиссер(ы):Рон Оливер
Актеры:Шон Робертс, Сара Кэннинг, Ливай Джеймс, П.Дж. Принслу

Фирма занимается оказанием помощи во время бедствий и, чтобы получить дополнительную прибыль, иногда сама эти бедствия устраивает. В этот раз бизнесмены решили вызвать кислотный дождь. Последствия не заставляют себя ждать - страна оказывается на грани экологической катастрофы...


Мой телевизор: Sоnу KDL-49НX920

Мой ресивер: -GLОВО 6010-GI S6126 Multiroom-ALMA S-2000

Мои спутники: 90°E СИ - диапазон+90°E+85.2°E+75°E+60°E+53°E+39°E+36°E+31.5°E+16°E+13°E+4.8°E+0.8°W+4°W

Cказали Спасибо: 4 : vladru3, 1995Ira29, AK BARS, otan
Ссылка на пост #594 Добавлено: 21 марта 2011 20:17
Yura Sushko
Посетители
Азъ: завсегдатай
Возраст: 28 Рак
Пол:
С нами: 13 лет 4 месяцa
Сообщений: 172
Поблагодарил: 57
Благодарностей: 208
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

 

«Інтер» закриває «Побачення у темряві»
«Інтер» відмовляється від проекту «Побачення у темряві». Про це ТК повідомив керівник Friends Production Олексій Гончаренко.
«Ця програма виявилась занадто легковажною для аудиторії каналу, програма не влучила в неї. Цей проект мав іти на каналі з більш молодою аудиторією», - сказав він.
За словами пана Гончаренко, права на формат Dating in a Dark, за яким виробляється «Побачення у темряві», належить саме каналу «Інтеру», а не продакшну.
«Ми вже показали три епізоди, і залишилось орієнтовно два», - додав він.
Про закриття проекту з посиланням на власні джерела раніше повідомляв сайт «Медіаняня».
Нагадаємо, «Побачення у темряві» стартувало на «Інтері» 16 лютого і взяло невисокі показники. Згодом проект перемістився у денні слоти суботи, а потім повернувся на середу, однак у більш пізній час - 23.33.
«Побачення у темряві» для телеканалу «Інтер» виробляє Friends Production на основі формату Dating in a Dark компанії Talpa. За умовами формату, у кожній програмі три хлопці та три дівчини проводять побачення у темній кімнаті. Після спілкування в темряві учасники повинні вказати, з ким були на побаченні. Пара, у якій партнери вгадали одне одного, перемагає.

Добавлено спустя 2 минуты 3 секунды:

«Народна зірка–4» на «Україні» стартувала з часткою 9,15%
19 березня прем'єра четвертого сезону проекту «Народна зірка» на телеканалі «Україна» взяла рейтинг 2,97%, частку 9,15%, аудиторія 18+, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).
За комерційною аудиторією каналу (18+, «50 тис.+») показники проекту вищі - рейтинг 3,21%, частка 10,08%.
Ці показники нижчі за середні каналу, оскільки ТРК «Україна» минулого тижня взяла частку 11,02% за «Вся Україна» та 11,01% за «50 тис.+».
Середня частка чотирьох сезонів проекту «Народна зірка» (18+, «Вся Україна»)

Нагадаємо, проект «Народна зірка» створено за оригінальною ідеєю. Його формат передбачає змагання десяти дуетів, до яких входять зірки естради та звичайні люди, обрані за результатами всеукраїнського кастингу. Перший сезон шоу виробляв продакшн ISTIL Studio, а другий і третій - Star Media.
Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за період 14-20 березня.

Добавлено спустя 1 минуту 27 секунд:

Ток-шоу Найєма на Першому називатиметься «Чорне та біле»
Проект Мустафи Найєма на Першому національному називатиметься «Чорне та біле». Про це ТК повідомив сам ведучий.
«Чому "Чорне та біле"? Я в цей бренд вклав усе, що міг. Усе промо проекту в інтернет-просторі та медіапросторі належить мені. Я не думаю, що був сенс якось інакше називати цей проект. Тоді б це було якесь піжонство. Його суть не змінюється: це буде інтерв'ю у прямому ефірі», - розповів він.
За інформацією джерел ТК, назва «Чорне та біле» зареєстрована на Мустафу Наєма.
Автор програми зазначив, що цей формат на сьогодні є для нього ідеальним варіантом: «Це проект прямоефірний. У ньому беру участь тільки я, там немає ніяких редакторів. І в мене немає жодних сумнівів, що він буде таким, яким я хочу його бачити. На цей момент це ідеальний варіант для мене».
За його словами, оновлений проект буде більш жорстким у порівнянні з його попереднім ток-шоу. «Є домовленості з каналом, що представництво опозиції та влади буде однаковим. Також будуть відмінності у візуальному оформленні. Поки не можу сказати, як воно виглядатиме, тому що ми ще недоробили деталі», - сказав Мустафа Найєм.
Також він додав, що програма виходитиме без реклами.
Програма стартує 28 березня о 20.00. Гостем першого ефіру буде віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.
Нагадаємо, авторський проект Мустафи Найєма «Чорне та біле» виробництва «Савік Шустер студії» виходив на ТВі у 2009-2010 роках.
Як писала ТК, раніше Мустафа Найєм співпрацював із «Савік Шустер студією»: був хронікером «Шустер live», вів проекти «Чорне та біле», After Live на Першому національному. Однак наприкінці лютого він залишив After Live через те, що з програми вирізали синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Львовчкіним стосовно переходу Савіка на Перший національний. Сам Савік Шустер пояснив заяву Мустафи пошуками «ворогів з високим рейтингом» і запевнив, що After live залишається в ефірі, але з іншим ведучим - Георгієм Тихим.
Після цього стало відомо, що Мустафа Найєм продовжить індивідуальну співпрацю з Національною телекомпанією України. Згодом ген директор НТКУ Єгор Бенкендорф повідомив, що це буде ток-шоу, яке виходитиме щовівторка о 22:00.

Добавлено спустя 1 минуту 28 секунд:

Бій Кличка на «Інтері» узяв частку 52,42%
19 березня пряма трансляція боксерського поєдинку між Віталієм Кличком та Одланьєром Солісом мала рейтинг 13,47%, частку 52,42%, аудиторія 18+, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).
У містах із населенням понад 50 тисяч увага до боксу була трохи нижчою - рейтинг 11,96%, частка 47,12%.
Трансляція вийшла у слоті 23.41-00.29.
Середня частка телеканалу «Інтер» за минулий тиждень - 18,6% за «Вся Україна» та 15,45% за «50 тис.+».
Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за період 14-20 березня.


Сообщение отредактировано 21 марта 2011 20:16. Редактировалось 3 раз(а)
— Если человек ошибается один раз, второй, тогда необходимо делать замену.

Мой телевизор:

Мой ресивер: Orton 4100C

Мои спутники: Amos(4°W)+Sirius(5°E)+Hotbird(13°E)

Cказали Спасибо: 3 : 1995Ira29, Glabius, otan
Ссылка на пост #595 Добавлено: 21 марта 2011 20:24
Богдан
Посетители
Азъ: больше чем гуру
Возраст: 28 Рак
Пол:
С нами: 13 лет 9 месяцев
Сообщений: 2374
Поблагодарил: 1302
Благодарностей: 6855
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

    

Первый рыцарь
Сегодня 23:15 на канале Украина

приключения

Злой Мэллэгэнт оставил "круглый стол" короля Артура и бросил ему вызов, желая присвоить владения будущей жены короля Гвиниверы. Когда она уже ехала к своему будущему венценосному супругу, ее похитили, но спас ее странствующий бродяга, мастерски владеющий мечом Ланцелот. Он полюбил ее, но девушка оставалась верна своему королю, хотя явно была не равнодушна к бесстрашному красавцу. Ланцелота посвящают в рыцари, он получает место за "круглым столом" и верно служит идеалам Камелота.

Мой телевизор:

Мой ресивер: Globo 4100C , SAMSUNG DSB - S300V , GI S1115

Мои спутники: 13°E , 4.8Е , 75Е, 4°W , 5W , 31.5°E , 42E , 53E , 90E

Cказали Спасибо: 3 : vladru3, Glabius, otan
Ссылка на пост #596 Добавлено: 22 марта 2011 06:31
Вадим
Постояльцы
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 30 Стрелец
Пол:
С нами: 13 лет 3 месяцa
Сообщений: 3035
Поблагодарил: 6500
Благодарностей: 11033
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

     

ТВ XXI

07:15-09:00


Х/ф "Без свидетелей".
США, 2004,триллер
Режиссер(ы):Майкл Вальверде
Актеры:Стив Барнс, Джефф Фэйхи, Кори Фельдман, Мариса Петроро, Майкл Дэмиан, Чарльз Ван Иман, Корри Инглиш

По мотивам пьесы Софьи Прокофьевой "Беседа без свидетелей". В один из вечеров Он, ныне зять академика, пришел к своей бывшей жене. Узнав, что Она собирается выйти замуж за его старого друга, крупного ученого, на которого им в свое время была написана анонимка, из страха разоблачения. Он требует, чтобы Она отказалась от личного счастья. Главным орудием его становится сын Дима, который не знает, что Она не родная его мать. Ради сохранения спокойствия сына Она отказывается от любимого. Он может торжествовать, но неожиданно до него доходит гнусность того, что он делает, низость и бесплодность своей жизни.


Мой телевизор: Sоnу KDL-49НX920

Мой ресивер: -GLОВО 6010-GI S6126 Multiroom-ALMA S-2000

Мои спутники: 90°E СИ - диапазон+90°E+85.2°E+75°E+60°E+53°E+39°E+36°E+31.5°E+16°E+13°E+4.8°E+0.8°W+4°W

Cказали Спасибо: 1 : otan
Ссылка на пост #597 Добавлено: 22 марта 2011 11:57
Yura Sushko
Посетители
Азъ: завсегдатай
Возраст: 28 Рак
Пол:
С нами: 13 лет 4 месяцa
Сообщений: 172
Поблагодарил: 57
Благодарностей: 208
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

 

СРСР + Enter = Shift
За перший місяць роботи в новому форматі «Enter-фільм» удвічі збільшив частку і зруйнував Бенкендорфу плани
На початку весни оновлене керівництво групи «Інтер» узялося реформувати не лише основний канал, а й решту мовників групи. Швидше за все зміни будуть експериментальними: канали тільки окреслюватимуть власні ніші. Адже чітких заяв щодо форматів вони наразі не роМда. К1 вирішив розпрощатися з позиціонуванням містичного, прибравши з ефіру майже всі свої таємничо-загадкові програми. Новий сезон він розпочав ігровим шоу, кількома науково-популярними проектами, програмою про моду, кулінарним шоу тощо. Таке собі попурі. Змагально-розважальний «Мега» перекваліфіковується на канал популярної документалістики. Він уже закупив документальні серіали National Geographic і Бі-бі-сі, а в прес-релізі взагалі став «першим українським розважальним науково-популярним телеканалом».
Також керівництво групи заявило про перепозиціонування «Enter-фільму» на канал радянських фільмів та мультфільмів. Тепер тут виходитимуть стрічки «Ленфільму», «Мосфільму», «Союзтелефільму» та студій Довженка і Горького.
«Упевнений, що "Enter-фільм" стане улюбленим каналом країни, - каже генеральний продюсер АОЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» Володимир Зеленський. - Радянське кіно допоможе кожному з нас відчути себе дитиною, а дітям подарує стару добру казку».

Конкурентний кінотрикутник


Нині українські кіноканали представлено лише двома мовниками: найстаршим - «Enter-фільмом» - та «2+2» (в минулому - «Кіно»). Втім, останній уже майже залишив цю нішу. Телеканал «Кіно» було запущено 2006 року і з самого початку орієнтовано на молодого глядача, однак згодом канал переорієнтувався на чоловічий формат і тепер сфокусований на аудиторію чоловіків 18-35. «Будуть нові ведучі й цікаві програми, які ще не вироблялися для цієї аудиторії. Думаю, його можна назвати, у вашому розумінні, каналом "більш широкого профілю"», - нещодавно заявив генеральний директор групи каналів «1+1» Олександр Ткаченко.
«Enter-фільм» розпочав мовлення значно раніше - 2001 року - й одразу позиціонувався як сімейний канал. «У своїй програмній політиці ми намагаємося максимально врахувати смаки та вподобання найширшої аудиторії», - йшлось у його презентації. Ще в перші роки свого існування канал окрім зарубіжного кінопоказу охоче транслював стрічки російського та російсько-українського виробництва, а також радянську класику.
На відміну від «Кіно»/«2+2», який має 18 ефірних частот і статус регіонального мовника, розповсюдження «Enter-фільму» лише супутниково-кабельне. Хоча свого часу в каналу були плани розширити ефірну мережу. Він навіть отримав кілька частот у конкурсі 10-ватників 2010 року. Однак рішення Нацради було скасовано судом. Поки що група «Інтер» про поновлення ефірних спроб не каже. «Надійде команда - будемо освоювати й цей ресурс», - каже генеральний продюсер «Enter-фільму» Костянтин Міщенко.
Окрім цих двох мовників плани розвивати кінонапрямок має й група «Україна». Її кіноканал мав бути розрахований на міську сімейну аудиторію 14-45, а також на людей, які «не дивляться телевізор узагалі» і тому шукають альтернативи великим каналам (найбажаніші глядачі!). За словами керівника відділу стратегічного планування медіагрупи Івана Букреєва, канал орієнтуватиметься на зарубіжний кінопоказ. Транслюватиме як кіно, так і серіали, й робитиме акцент на прем'єрах: «Намагатимемось досягнути балансу між прем'єрними фільмами та класикою, між фільмами для масового глядача та артхаусом. Нинішніх російських та українських фільмів/телефільмів для масового глядача на ньому не буде». З пакетів кінопоказу наразі група має права на NBC Universal (спільно з «Інтером»), Sony Pictures, продукцію кіностудій «Ленфільм» та імені Горького.
Група подала документи в Нацраду, щоб отримати супутникову ліцензію. Назва поки що перебуває на реєстрації. Однак, за словами Івана Букреєва, нині формат каналу ще обговорюється. Менеджмент визначається, чи буде найближчим часом запущено саме кіноканал. «Група розглядає різноманітні рішення. Це не лише кіноканали, а й маса інших форматів. У нас не стоїть завдання випустити кіноканал до певного числа. Ми маємо нарощувати аудиторію й шукати ніші, які цікаві і глядачам, і нам з точки зору бізнесу», - сказав він.

Ніші в ніші кіноканалів


Нинішні українські кіноканали було створено з орієнтацією на різноманітну аудиторію, відповідно, вони мають досить широку та загальну тематику. Останньою тенденцією є нішевізація кіноканалів за жанрами, більш чітке позиціонування. Приміром, на російському ринку вже є такі канали, як «Первый документальный» або «Индия ТВ». До речі, своєрідним прототипом новітнього «Enter-фільму» на російському ринку є «Киносоюз».
Нагальною і спільною проблемою для кіноканалів як вузької, так і широкої тематики є наявність якісного (відповідно - дорогого) контенту. Хороші кінопакети мають великі телекомпанії. Однак один кіноканал - це менш вигідно, ніж ціла низка мовників, яких легше позиціонувати й дистрибутувати. Прикладом такої низки є «НТВ Плюс». Ще 1997 року група запустила «Наше кино» та «Мир кино». У 2002 році, коли на українському ринку з'явився «Enter-фільм», НТВ поповнився каналами «Премьера» й «Киноклуб». 2004 року розпочав мовлення «Кинохит», а наступного року - «Наше новое кино» та «Киносоюз». У 2007 році канал запустив «HD Кино», а за два роки - ще й «Кино Плюс».
На нашому ринку чітких планів щодо створення подібної групи поки що немає. Однак Костянтин Міщенко на запитання ТК «Чи є у групи плани розвивати низку кіноканалів?» відповів: «Можливо. Наразі все перебуває на стадії обговорення».
На доцільність запуску вітчизняних кіноканалів суттєво впливає наявність таких каналів на російському та міжнародному ринках. Багато російських каналів доступні для українського глядача і часом виглядають привабливіше за вітчизняних мовників. А пропозиція таких дистрибуторів, як Viasat, ще ширша. У пакеті кіноканалів Viasat є і «Голлівуд», і російсько-радянське кіно: TV 1000, «TV 1000 русское кино», TV 1000 Action, TV XXI (європейські фільми), AXN sci fi, канали жахів та криміналу HCT, Fox Crime, «Бабай», а також Fox Life, «Русский иллюзион» тощо.
Хоча пошук нових ніш і форматів для кіногурманів ще не вичерпано ані там, ані тут. На думку генерального продюсера Star media Юрія Мінзянова, нині перспективними форматами є канал молодіжних фільмів і канал містики та жахів.
Ну погоди!», «Умка» і «Шапокляк» forever

Переформатування «Enter-фільму», який конкретизував свою нішу, більшість експертів оцінюють однозначно: зміни сприятимуть підвищенню перегляду.
Справді, вже за перший місяць після зміни каналу вдалося збільшити частку. В лютому - першому місяці «офіційної» роботи в новій концепції - частка становила 0,58% за комерційною аудиторією каналу 18-54, «50 тис.+». У січні, саме коли канал розпочав зміни, частка становила 0,5%. Тоді як у грудні канал мав 0,32%, а в лютому 2010 року - 0,28%. До речі, саме 2010 року в каналу були найнижчі за всю його історію показники (0,28% у середньому). А, приміром, у 2003-му частка становила 1,04%. Потім щороку вона падала. У 2005-му - до 0,81%, у 2006-му - до 0,6%.
«Тоді кабельні канали відмовлялися від одних каналів на користь інших. Ми тоді були в соціальному пакеті, але нас звідти вивели рішенням Нацради і замість нас зобов'язали ввести телеканал "Рада". Ми люди законослухняні. Що ми могли зробити? Відповідно, це відобразилося на цифрах. Кіно, звичайно, цікавіше за канал "Рада". Але важливо висвітлювати роботу законодавчого органу. До того ж, конкуренція між каналами стала більш жорсткою», - розказав у коментарі ТК пан Міщенко. Додамо, що зросла й конкуренція з іноземними кіноканалами, язі з'явилися в пакетах кабельних та супутникових операторів.
За його словами, у 2011 році перед «Enter-фільмом» стоїть завдання підвищити частку до 1%. «У нас іде зростання і ми плануємо вийти на частку 1%, може, трошки менше, і поступово її нарощувати», - сказав він.
Окрім посилення радянського кінопоказу зростанню показників також сприяло введення безшовного програмування.
У діаграмі показники подано за аудиторією 18-54, «50 тис.+». Дані за 2011 рік - січень-лютий

У структурі аудиторії за перший місяць після зміни формату зростання спостерігалося майже за всіма віковими групами. Зменшилась увага лише серед чоловіків, старших за 65, та залишилася незмінною серед жінок віком 4-14 та 55-64.
Проте Костянтин Міщенко наголошує, що поки не боїться старішання власного глядача, оскільки «реагувати на проблеми планують після їх появи».
Структура аудиторії телеканалу «Enter-фільм»

Цікавою особливістю переформатування «Enter-фільму» є фокусування не лише на радянських фільмах, а й на мультпоказі. Костянтин Міщенко зазначив, що після оновлення сітки мультпоказ із денних слотів пересунуто на ранок.
Такі трансляції одразу дали результат: топ-20 найрейтинговіших програм каналу за лютий очолив «Ну погоди!» (частка 2,79%). При цьому половину топу також зайнято ранковим мультпоказом: «Комаров», «Муха-цокотуха», «Гуси-лебеди», «Зима в Простоквашимно», «Каникулы в Простоквашино», «Умка», «Чебурашка», «Шапокляк», «В город на ёлку!».
«Уявляєте? - радіє з таких змін пан Міщенко. - Це попри те, що цей мультфільм "засмотрен до дыр". Не вистачає цього людям. З дітьми тепер ніхто не працює. А так вони знають, що увімкнуть "Ентер-фільм" і зранку буде десь чотири години мультфільмів».


«Поганий "Мосфільм" краще хорошої кіностудії Довженка»


На думку співвласника «Української медійної групи» Бориса Фуксмана, таким переформатуванням група намагається знайти «баланс між вартістю контенту, його якістю та можливістю продажу»: «Тому це, певно, пошук ніші, яка може оптимізувати загальну ситуацію в усій групі».

У коментарях ТК Костянтин Міщенко зазначив, що переформатування «Enter-фільму» зумовлене новою стратегією взаємодії каналів групи «Інтер»: «Щоб ми не перетинались і не перетягували аудиторію в каналів групи. Тому обрано нішу більш доросла, яка орієнтується на старе добре радянське кіно. Ми думаємо, що таким чином в інших каналів групи ми не забиратимемо аудиторію. Наразі ми прибрали всю зарубіжку. Може, ми тепер лише трохи перетинаємось із НТН, але ми узгоджуємо наші позиції. Раніше ми трохи відтягали аудиторію в усіх».
Юрій Мінзянов переконаний, що показники зростатимуть і далі. «Ніша радянського кіно ще ніким не зайнята. Багато каналів, як і раніше, показують старе кіно, і воно користується успіхом. Я дивлюся на цифри показу радянського кіно в Росії - і там воно дає стабільно високі цифри, хоч і не такі, як раніше. Тому я думаю, що правильно зробити такий вузько тематичний канал. Також проблема в контенті, адже він дорогий: західні фільми та серіали дорогі», - каже він.
Хоча вартість радянського кінопоказу першої категорії є достатньо високою і нічим не поступається західним блокбастерам, решта кінопакетів коштують значно менше.
Іван Букреєв зазначає, що в сітці з'явилися саме «культурні, ліричні» фільми, які вже мають свою аудиторію. Втім, він переконаний, що частка «Enter-фільму» не продовжить швидкого зростання, а стабілізується в межах 0,5-0,8%. «Очевидно, вони придбали великий пакет радянського продукту. Тому що раніше там спорадично йшли якісь затаскані історії, які перемежовувалися західним продуктом. А тепер вони перебудували сітку і пішов якісний, "улюблений" продукт. Тому все логічно. Швидше за все було куплено хороші пакети за прийнятні кошти. Тепер у каналу вже немає метання в безумні фільми про війну», - сказав він.
За словами Костянтина Міщенка, канал веде переговори майже з усіма кінокомпаніями, які в знімали фільми радянські часи. З частиною студій переговори завершено. А от фільми «Золотого фонду Мосфільму» на «Enter-фільмі» не з'являться. ТК вже повідомляла, що права на цей пакет має СТБ, хоча вони й не ексклюзивні.
«Певну частину фільмів виділено з загального каталогу "Мосфільму". Права на них розподілено між основними ефірними каналами. Це не лише СТБ, а й "1+1", і "Інтер". Для маленьких каналів він недоступний. Але "Мосфільм" - якісна компанія, і там і без "золотого фонду" вистачає хорошої якісної продукції. Як жартома кажуть, поганий "Мосфільм" краще хорошої кіностудії Довженка», - зазначив пан Міщенко.
А от генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, попри те, що вважає переформатування каналу вдалим рішенням, наголошує, що воно завадило НТКУ отримати ці пакети безкоштовно. Минулого року Перший національний вже транслював радянську кінокласику. «Ми досягли домовленості щодо отримання старих радянських фільмів на безоплатній основі для Першого національного і вже були близькі до підписання договору. Але договір зірвався через появу каналу з радянським контентом, який був готовий їх купити, - сказав Єгор Бенкендорф, - Якщо в них є мета взяти вищі рейтинги, то з точки зору зростання це досить правильне рішення. Зважаючи, яка кінцева мета. Думаю, цей формат себе не вичерпає. Хороші старі фільми не припиняєш дивитись. І не важливо, чорно-біле це кіно чи ні. І поки живе покоління, яке виросло на цих фільмах, вони будуть користуватись успіхом».
Ще одним плюсом переформатування «Enter-фільму», на думку Івана Букреєва, є те, що таким чином канал забезпечив себе «національним продуктом» відповідно до ліцензійних вимог і позбавився зайвого клопоту з його адаптацією: «Тому таким чином " Enter-фільм" вбиває декілька зайців. Їм не треба нічого субтитрувати, дублювати». Нагадаємо, стаття 9 закону «Про телебачення та радіомовлення» вимагає від телерадіоорганізацій мати національний продукт (або музичні твори українських авторів чи виконавців) обсягом не менше 50% ефірного часу.
***

Наразі «Enter-фільм» лише тестує новий формат. «Може, щось додамо, переформатуємо, повернемо зарубіжні кінофільми. Тобто ці зміни не назавжди. Нам терміново треба було дати результат, і ці зміни їх дали», - каже Костянтин Міщенко.
Попри всі позитивні зрушення, перспективи світлого майбутнього з фільмами минулого не такі вже й очевидні. Покоління змінюються, а разом із ними змінюється й медіаспоживання.
Саме з огляду на зміни у звичках очікувати на зростання телеперегляду фільмів (у тому числі цілих кіноканалів) не варто. Навпаки, закономірним буде падіння. DVD та video-on-demand, новітні сервіси перегляду, в тому числі кінобібліотеки/кінозали в інтернеті, не залишають кіноканалам шансів на помітне зростання. Особливо ж в Україні, де процвітають торенти й де така особлива ситуація з авторськими правами на аудіовізуальний контент.
Тож єдиному на сьогодні українському кіноканалу маневрувати доведеться, можливо, ще гнучкіше, ніж тепер, навіть якщо конкуренти в нього так і не з'являться.

Добавлено спустя 2 часа 12 минут 24 секунды:

Chello Zone запустила HD-телеканал Outdoor Channel
Компанія Chello Zone запустила новий HD-телеканал Outdoor Channel і планує найближчим часом додати його до списку адаптованих каналів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це ТК повідомили в представництві Chello Zone в Україні.
Телеканал присвячений полюванню, риболовлі та активному відпочинку на природі. Він стартував 15 березня на супутнику Telstar 12 у кодованому режимі. Наразі він мовить англійською мовою, але представництво Chello Zone прогнозує зацікавленість каналом і планує локалізувати Outdoor Channel найближчим часом.
Компанія Chello Zone - виробник і дистрибутор тематичних телеканалів у Європі, Азії, Африці і на Близькому Сході, належить компанії Chellomedia, європейському контент-підрозділу Liberty Global Inc.
У власності й оперативному управлінні Chello Zone - п'ять брендів: Zone Reality, Zone Romantica, Fantasy, Extreme Sports Channel і JimJam. Крім цього, у партнерстві з компанією HIT Entertainment Chello Zone розповсюджує дитячий телеканал JimJam, а в партнерстві зі Scripps Networks Interactive - кулінарний канала Food Network.

Добавлено спустя 1 минуту 27 секунд:

«Пекельну кухню» на «1+1» вестимуть Юлія Висоцька, Арам Мнацаканов та Сергій Гусовський
У проекті «Пекельна кухня» для «1+1» буде троє ведучих. Про це ТК повідомив продюсер Дмитро Харитонов, який зі своєю командою знімає шоу.
За його словами, шоу вестимуть актриса та телеведуча Юлія Висоцька, ресторатор, шеф-повар та керівник пітерського відділення Bosco di Ciliegi Арам Мнацаканов та співвласник ресторану «Пантагрюэль» Сергій Гусовський. Про те, як розподілятимуться ролі ведучих у проекті, стане відомо на презентації проекту.


Добавлено спустя 5 минут 31 секунду:

НТКУ планирует построить цифровой архив
Национальная телекомпания Украины в этом году начнет переносить свои видеоархивы на цифровые носители.

Техническое оборудование, средства на которое предусмотрены в финансировании на 2011 год, позволит перенести видео с разных типов кассет и пленки, которые со временем разрушаются, на цифровые носители. Комплекс оборудования позволит не только оцифровывать старые материалы, но и в реальном времени архивировать продукты, которые создаются на канале сейчас.

«Система архивации построена таким образом, чтоб максимально сократить поиск нужного материала, и позволить выбирать нужный фрагмент из передачи или программы без помощи дополнительных сотрудников и временных ресурсов», - сказано в сообщении от пресс-службы НТКУ.

По словам генерального директора НТКУ Егора Бенкендорфа, уже началась работа по систематизации и подготовке к переведению всех материалов в цифру. Рассматривается взаимодействие с Центральным государственным кинофотофоноархивом Украины. «Создание такого архива, с крайне открытым доступом, усилит и патриотичное воспитание. Наши материалы – это история, которой мы гордимся и которой будут гордиться наши потомки», - заявил Бенкендорф.

Сообщение отредактировано 22 марта 2011 09:40. Редактировалось 1 раз(а)
— Если человек ошибается один раз, второй, тогда необходимо делать замену.

Мой телевизор:

Мой ресивер: Orton 4100C

Мои спутники: Amos(4°W)+Sirius(5°E)+Hotbird(13°E)

Cказали Спасибо: 2 : Glabius, otan
Ссылка на пост #598 Добавлено: 22 марта 2011 14:01
Вадим
Постояльцы
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 30 Стрелец
Пол:
С нами: 13 лет 3 месяцa
Сообщений: 3035
Поблагодарил: 6500
Благодарностей: 11033
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

     

1+1

15:20-17:00


Х/ф "Шальная баба".
Россия, 1991,боевик
Режиссер(ы):Александр Трофимов
Актеры:Елена Яковлева, Андрей Соколов, Владимир Мащенко, Петр Ступин, Вадим Ледогоров, Наталья Крачковская, Борис Юхананов

Молодой художник, взявший на хранение папку с ценными бумагами у своего знакомого, не может ее найти. Его сын взят в заложники. Шура, мать ребенка, силой обстоятельств оказывается вовлеченной в прямой поединок с похитителями. Доведенная до отчаяния, движимая материнским инстинктом, она совершает ряд поступков - порой смелых, порой бессмысленно жестоких...

Мой телевизор: Sоnу KDL-49НX920

Мой ресивер: -GLОВО 6010-GI S6126 Multiroom-ALMA S-2000

Мои спутники: 90°E СИ - диапазон+90°E+85.2°E+75°E+60°E+53°E+39°E+36°E+31.5°E+16°E+13°E+4.8°E+0.8°W+4°W

Cказали Спасибо: 1 : otan
Ссылка на пост #599 Добавлено: 22 марта 2011 14:21
Yura Sushko
Посетители
Азъ: завсегдатай
Возраст: 28 Рак
Пол:
С нами: 13 лет 4 месяцa
Сообщений: 172
Поблагодарил: 57
Благодарностей: 208
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

 

На ТРК «Україна» стартує проект «Життя на смак» з Ольгою Герасим’юк

На ТРК «Україна» стартує новий проект виробництва ISTIL Studios «Життя на смак» з ведучою Ольгою Герасим'юк (генеральний продюсер ISTIL Studios). Про це повідомляє прес-служба продакшну.
За умовами проекту, героями програми будуть зірки шоу-бізнесу, актори, письменники, політики і художники.
«Ведуча програми Ольга Герасим'юк після певної перерви повертається на телебачення. І повертається в новій для себе ролі - веселої господині, хазяйки вітальні, де можна разом з гостями перебирати найсекретніші сторінки свого життя, перемішувати спогади та фантазії, додавати гострот чи підсолоджувати страви захопливими розповідями героїв. Вона готує своїм гостям несподіванки», - йдеться у повідомленні.
Як зазначається, програма в ефір вийде через один-два тижні.

Добавлено спустя 1 минуту 47 секунд:

Кто здесь звезда?
На канале РЕН-ТВ третий месяц выходит сумасшедшая передача

Сейчас здесь будет исполняться дифирамб, так что слабонервных просим отойти.

На канале РЕН-ТВ третий месяц выходит сумасшедшая передача. Пишу о ней только сейчас потому, что сначала не верила глазам, а потом - что она удержится в сетке.

Каждый выпуск «Кто здесь звезда? Идеальное интервью» (пятница, 0:30) открывает шапка-анонс, кратко излагающий суть - с настоящими, ничего не подозревающими знаменитостями беседует ненастоящий интервьюер. Как некогда казахский журналист Борат открывал для себя Америку, так молодой австралийский журналист русского происхождения Игорь Александрович Порываев открывает для себя Россию.

По легенде, он уехал в Австралию с родителями в конце 80-х, окончил там школу телеведущих и сотрудничает с русскоязычным журналом. Охотно рассказывает о своей сестре Йоко, вышедшей замуж за мутного, но удачливого торговца бриллиантами, и даже о своей душевной травме - любимая жена Скарлетт ушла от него к серфингисту. Сообщает, что эту авторскую программу готовил шесть лет, и вот наконец момент настал. На интервью, которое снимается в номере дорогой московской гостиницы, является с небольшим опозданием и большим портфелем.

Примерно на третьей минуте разговора становится ясно, что Игорь Александрович, при всем внимании и уважении к высокому гостю, при всей своей старательности (он то и дело заглядывает в свои тетрадки с вопросами и пытается конспектировать ответы), как собеседник абсолютно безнадежен. Спрашивает невпопад, не дослушивает или просто теряет нить, некстати замолкает, ни с того ни с сего начинает ковыряться в портфеле. В разговоре то и дело повисают неудобные паузы, а на лице именитого гостя - недоуменная улыбка.

Зрителю известно, что Порываев един в двух лицах: его по очереди изображают актер Вячеслав Верещака и режиссер Григорий Кулагин. Первый, с детскими глазами и наивным провинциальным произношением, все время запинается от волнения, то и дело перебивает собеседников, горячо жалуется на вероломную Скарлетт и читает посвященные ей стихи. Порываев-2, напротив, вял и зануден, настоящий тормоз - после измены жены он на антидепрессантах, что, впрочем, не мешает ему задавать гостям многозначительные вопросы, исполнять песни австралийских аборигенов и собственного сочинения, посвященные вероломной Скарлетт.

Получается совершенно неожиданная штука. Эффект достигается минимальными средствами, розыгрыш обходится без затейливого сценария и сложной машинерии, получасовой формат кажется страшно емким - авторы как будто знакомы с пятым измерением. И все совсем не так, как обещает анонс.

Нет, он не врет - селебритиз действительно предстают в «Идеальном интервью» такими, какими мы их еще не видели. Но это не шаблонное телевизионное разоблачение с выносом исподнего, предсказуемо испачканного одним и тем же в одних и тех же местах. Мы видим живого человека и живую реакцию на то, чего он никак не ожидал, соглашаясь на интервью австралийскому журналисту; наблюдаем целую гамму эмоций - недоумение, неловкость, раздражение, сочувствие, симпатию. Кто-то приходит в замешательство, кому-то элементарно Порываева жалко, кто-то разрывается между состраданием и желанием расхохотаться в его простодушное лицо. И не знаю, как в процессе съемки, а на экране почти все гости передачи выглядят лучше, чем о них думаешь - и чем обычно они выглядят на экране. Беззащитному И.А. Порываеву почти всех удается обескуражить, то есть обезоружить. А безоружный человек - он ведь симпатичнее.

При этом с селебритиз здесь предельно уважительны - и по форме, и по существу: никаких откровений со взломом, никаких посягательств на privacy. Спрашивают исключительно о высоком: «Что самое трудное?» или «Что лучше - химический пилинг, силиконовый гель или китовый ус?». Ответить ни у кого особенно не получается - говорит большей частью сам Порываев. О норковых стельках сестры Йоко, о том, что от грима у него почему-то чешется голова, о значении своей фамилии, об истории возникновения забытого австралийского поп-дуэта Savage Garden. Гостю не позволяют обнажиться - едва ему удастся произнести больше трех фраз подряд, как интервьюер перебьет его очередным идиотским вопросом или своим унылым «угу», способным коня на скаку остановить. А то в самый патетический момент примется зачитывать объявление про набор в студию песни и танца «Дубинушка» (для австралийской аудитории) или просто падает со стула - во время беседы с Дмитрием Нагиевым Порываев проделал это дважды. Ни достоинства гостя, ни его самомнения - на что уж легкая мишень - никто не задевает. И никто здесь не думает выставить его дураком - впросак попадает не гость, а недотепа-интервьюер.

Кем надо быть, чтобы захотеть на таком парне - в любой его ипостаси - оттоптаться? Даже Нагиев делал это без особого энтузиазма. Да его ядовитые реплики и не долетали до собеседника, увязая в его вселенском «угу». Тут чье угодно остроумие забуксует - любой самый находчивый гость все равно будет перпендикулярен нелепому до абсурда и до абсурда же правдоподобному Порываеву. Из этих нестыковок и вышибается искра. Обычное для ТВ репризное веселье, сатира или ирония тут ни при чем, это юмор в чистом виде - тот, который редко удается телевидению, который не запрограммируешь. Легкий, спонтанный, невоспроизводимый - тонкий, короче.

Это еще и беспроигрышно, неудачи практически исключены. Даже самый сдержанный гость не может на И.А. Порываева не среагировать, но, какой бы ни была эта реакция, зритель не внакладе: интервьюер прекрасен в любом исполнении, при любом обороте. Когда Маша Малиновская раньше времени закругляет беседу и покидает место встречи (к чести своей, все же обнявшись на прощание с Порываевым), он так смотрит ей вслед, так бормочет уже в пустоту: «Мне было с вами хорошо... Почти как с Йоко», - что неудачным этот выпуск никак не назовешь.

При всей простоте происходящего непонятно, как же это сделано-то? Как им обоим удается быть настолько убедительными, так виртуозно избегать пережимов, да просто - не колоться?

На грани прокола разве что беседа с Никитой Джигурдой - потому что его в принципе невозможно вывести на чистую воду, он и так всегда на чистой воде. Причитания дежурившего в тот раз Порываева: «Нет, ничего из этого интервью не получится» - звучали совершенно искренне. Лицо руками он тоже, кажется, закрывал не по сценарию - был, как никогда, близок к провалу. Но устоял.

Эмоции, возникающие по эту сторону экрана, тоже не того свойства, какие обычно извлекает из нас телевизор.

Нет, местами просто гомерически смешно. Но, что интересно, «ржу-ни-магу» в данном случае не имеет никакого лишнего привкуса - ни горечи, ни кислятины. Если чувствуешь неловкость, то и это совсем не та неловкость, которую вызывают излияния какой-нибудь примадонны какому-нибудь телеведущему. Досматривая передачу, где Вячеслав Верещака беседует с Романом Виктюком, хочется плакать то ли от смеха, то ли от умиления над обоими. В самом деле, непонятно, кто здесь звезда - Верещака, блистательно исполняющий полный непротык, или Виктюк, оказавшийся блистательно отзывчивым и добродушным.

Такими смешными и трогательными одновременно бывают только дети, звери и великие клоуны. ТВ таким бывает очень редко. В общем, ловишь себя на симпатии к тем, кому в жизни не думала симпатизировать. И если телевизионные провокации будут так разоблачать селебритиз и на такие вещи меня провоцировать - я вся как один и за провокации, и за разоблачение.

Но долгая жизнь этой передаче, скорее всего, не светит. Братьев Порываевых скоро начнут узнавать на улице и бить на светских раутах.

Хотя, собственно, за что? Где тут повод обижаться? ТВ, которое своим селебритиз либо грубо льстит, либо под видом комплимента выставляет их на посмешище, в кои веки делает нечто совершенно противоположное. Не карикатуру, не пародию, даже не дружеский шарж. А именно комплимент - не такой, как обычно, а тонкий и смешной.
— Если человек ошибается один раз, второй, тогда необходимо делать замену.

Мой телевизор:

Мой ресивер: Orton 4100C

Мои спутники: Amos(4°W)+Sirius(5°E)+Hotbird(13°E)

Cказали Спасибо: 3 : otan, Glabius, serega_str
Ссылка на пост #600 Добавлено: 22 марта 2011 17:23
Вадим
Постояльцы
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 30 Стрелец
Пол:
С нами: 13 лет 3 месяцa
Сообщений: 3035
Поблагодарил: 6500
Благодарностей: 11033
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

     

2+2

19:00-20:40


Кинофайлы. Х/ф "Глубокое погружение".
США, 2000,триллер / приключения
Режиссер(ы):Родни МакДональд
Актеры:Крэйг Шеффер, Брюс МакДжилл, Джеймс Руссо, Терри Фаррелл, Харри Ван Горкум, Уил Уитон, Рон Юан, Джеймс Лью

Во время разработки нового нефтяного месторождения в шельфовой зоне происходит чудовищный взрыв, и огромной силы цунами обрушивается на побережье Тихого океана. В этот же момент в Сибири невероятных размеров воронка поглощает город Молотов. Ученные обнаруживают, что промышленная добыча ископаемых нарушила естественное равновесие земной коры и вызвала глобальные сдвиги горных пород. Начинается цепная реакция - обезумевшие силы природы уничтожат все живое на Земле...

Мой телевизор: Sоnу KDL-49НX920

Мой ресивер: -GLОВО 6010-GI S6126 Multiroom-ALMA S-2000

Мои спутники: 90°E СИ - диапазон+90°E+85.2°E+75°E+60°E+53°E+39°E+36°E+31.5°E+16°E+13°E+4.8°E+0.8°W+4°W

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять сообщения в данной теме.

    XML error in File: https://www.tricolor.tv/rss/

    XML error: error parsing attribute name at line 533

Футбол

Італія. Серія А, 33 тур
19 квітня 2024
19:30 Дженоа Дженоа -:- ЛаціоЛаціо
Німеччина. Бундесліга, 30 тур
19 квітня 2024
21:30 Айнтрахт Франкфурт Айнтрахт Франкфурт -:- АугсбургАугсбург
Італія. Серія А, 33 тур
19 квітня 2024
21:45 Кальярі Кальярі -:- ЮвентусЮвентус
Іспанія. Ла Ліга, 32 тур
19 квітня 2024
22:00 Атлетік Атлетік -:- ГранадаГранада
Франція. Ліга 1, 30 тур
19 квітня 2024
22:00 Ніцца Ніцца -:- ЛорьянЛорьян

Обновлено: 16:12 19.04.2024

Телепрограмма

СТБ
15:35 - "Слепая". Хитрый план.
16:05 - "Слепая". Дверь в потусторонний мир.
16:30 - "Слепая". Жемчуг на слезы.
17:05 - "Слепая". Заколдованный подарок.
Sport 1
14:00 - Баскетбол. Чемпионат Испании. АБК Лига. Ховентут - Реал.
16:00 -  Спортивная гимнастика. Кубок мира. Финал в Дохе, Катар. День 1. Прямая трансляция.
19:30 - Бокс голыми кулаками. BKFC Fight Night Clearwater во Флориде, США.
20:30 -  Футбол. Чемпионат Австрии. Бундеслига. Штурм - Рапид Вена. Прямая трансляция.
ICTV
15:00 - "Единые новости". Телемарафон.
16:00 - "Единые новости". Телемарафон.
17:00 - "Единые новости". Телемарафон.
18:00 - "Единые новости". Телемарафон.
Кинопремьера
15:50 - Х/ф "Детки в порядке".
17:15 - Х/ф "Папы".
19:05 - Х/ф "Оружие".
20:30 - Х/ф "Миллионер на три дня".
Вся телепрограмма

Мы в Вконтакте

Мы в Facebook

Голосование

Какой провайдер спутникового ТВ вы смотрите?

НТВ Плюс
Радуга ТВ
Виасат Украина
Xtra TV
Триколор ТВ
Континент ТВ
Телекарта
Рикор ТВ
Взрослый
Все понемногу

Случайное фото

Sat-integral club

Re: Шурик

Цитата: Pavel01 от 17 апреля 2024, 03:45:33А кто должен ответить на этот вопрос? И где есть такой ...

Re: Пожелания разработчикам ПО

Цитата: andris0 от Вчера в 19:37:50Уже пора было-бы удалить содержимое M3U IPTV

Re: Пожелания разработчикам ПО

Уже пора было-бы удалить содержимое M3U IPTV. Как Вы думаете? 

Re: Платная шара

Цитата: SSK5230 от 17 апреля 2024, 15:38:19Так а в чем проблема то? Частоту напишите,проверю у ...

Re: Пожелания разработчикам ПО Sat-Integral S-1412 HD Rocket / Sat-Integral S-1432

Было бы супер если можно было бы вызывать интернет радио одной кнопкой и была сортировка интенет ...

PHP: mail() через внешние SMTP msmtp

Ситуация следующая. ...

webhook telegram Read timeout expired

Вы выполняете ...