Сейчас просматривают тему: 0 -> --, и гостей: 1

Леонид ЛОИВСКИЙ: «Для меня Усик – уже герой»

Ссылка на пост #1811 Добавлено: 20 июля 2018 15:13
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 6 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Леонид ЛОИВСКИЙ: «Для меня Усик – уже герой»

Бывший главный тренер сборной Азербайджана по боксу – о поединке финала WBSS Усик - Гассиев
Предматчевый анализ боя Александр Усик – Мурат Гассиев дает заслуженный тренер Украины Леонид Лоивский.

«Для меня Александр - герой, поскольку боксировать в Москве уже подвиг и для меня он чемпион. Всегда был одним из самых универсальных боксером олимпийского бокса и продолжил быть таковым на профессиональном ринге. Он мыслит позитивно и чист душой, как в жизни, так и в боксе. Он неоднократно показывал, что умеет работать на разных дистанциях и в разных ситуациях. У него очень рабочие ноги, откуда и строится весь бокс. Подвижный, хитрый, чувствительный. Передняя рука очень хорошо действует. Так что, каким он покажет себя в бою зависит от его подготовки. А то, что украинские боксеры могут быть среди лидеров мирового профессионального бокса уже доказано и самим Александром, и Василием Ломаченко.

Мне не совсем понравилось, как Александр отбоксировал с Майрисом Бриедисом. Подставлялся и пропускал удары, которых не должен был пропускать. Надеюсь, что подобного в поединке против Мурата Гассиева он делать не должен.

О Гассиеве в любительском боксе я не слышал. Но по тем его поединкам, которые я видел уже в профессиональном боксе, могу сказать, что он достаточно обучен. Но той школы бокса и опыта, которые есть у Усика, у него нет. А так, Мурат выдержанный, уверенный в себе боец, который обладает бойцовским характером. Он не будет «включать заднюю» и, если ситуации потребует жестокой драки, он примет вызов и будет драться до последнего.

Если Александр будет делать то, что делал раньше и ту работу, которую умеет делать, то он победит. Оба бойца готовы физически и функционально. У каждого есть план на бой и планы на разные ситуации в поединке. Единственно, что Саше не следует сделать, так это дать Гассиеву ударить себя.

Поединок будет очень интересным и, пожалуй, за последнее время это будет самый зрелищный и интригующий поединок в профессиональном боксе. Поэтому реванш может быть интересен проигравшему, как возможность реабилитироваться, а победителю, с точки зрения финансовой выгоды. Саша должен пройти все двенадцать раундов и победить решением судей или же во второй половине боя нокаутом», - сказал Лоивский.

Беллью не будет драться с победителем боя Усик – Гассиев


Промоутер британца выступает против такого боя
Ранее Тони Беллью заявлял о том, что хотел бы сразиться с победителем Всемирной суперсерии бокса (WBSS).

Однако промоутер британца Эдди Хирн заявил, что выступает против такого боя:

«Нет. Не думаю, что на кону этого боя будут хоть какие-то деньги. Он-то хочет этого боя, но моя работа объяснить ему, что овчинка выделки не стоит.

Моя задача сказать ему: «Тони, дружище, это очень-очень опасный бой. Я не позволю тебе согласиться на такой риск ради третьей части того, что ты заработал в бою с Дэвидом Хэем».

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 2 : ivangura1967, mustaff
Ссылка на пост #1812 Добавлено: 21 июля 2018 14:14
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 6 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Усик - Гассієв. Все про найпринциповіший бій року

Сьогодні у Москві відбудеться бій за титул абсолютного чемпіона світу між українським боксером Олександром Усиком та росіянином Муратом Гассієвим

Олександр Усик (Україна) - Мурат Гассієв (Росія)


Бій за титули чемпіона світу у першій важкій вазі (до 90,7 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), IBF (Міжнародної боксерської федерації) та журналу The Ring, фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії за трофей Мохаммеда Алі

21 липня, Москва, спорткомплекс "Олімпійський"

Початок 21:20

Пряма трансляція на телеканалі "Інтер"

Олександр Усик

Вік: 31 рік

Зріст: 190 см

Розмах рук: 198 см

Стійка: шульга

Статистика: 14 перемог (11 нокаутом) - 0 поразок

Олександр Усик на момент запрошення до участі у WBSS (Всесвітній боксерській суперсерії) де зібралися чемпіони світу за усіма найпрестижнішими версіями, володів титулом чемпіона світу WBO. Його він відібрав у вересні 2016 року у поляка Кшиштофа Гловацькі.

Усик, на правах одного з чемпіонів, обрав собі суперником по чвертьфіналу Марко Хука з Німеччини, який раніше утримував титул WBO шість років. У вересні 2017-го бій у Берліні показав, що кращі роки німецького боксера залишилися позаду. Він зумів створити українцеві певні проблеми лише на початку бою. Після цього Усик домінував на ринзі та здобув перемогу технічним нокаутом у десятому раунді, коли рефері був вимушений припинити побиття Хука.

Набагато складнішим виявився півфінальний поєдинок Олександра Усика у Ризі проти чемпіона WBC Майріса Брієдіса. Українець дозволив нав'язати собі бій у зручній для суперника манері. У протистоянні на зустрічних курсах, із взаємними розмінами ударами, перевага була на боці латвійця, який вигравав за очками. Проте Усику вдалося у другій половині зустрічі перехопити ініціативу і, завдяки кращій фізичній підготовці, вирівняти становище. Долю бою вирішив один суддівський голос, відданий на користь українця у 12 раунді.

Мурат Гассієв

Вік: 24 роки

Зріст: 192 см

Розмах рук: 193 см

Стійка: ортодокс

Статистика: 26 перемог (19 нокаутом) - 0 поразок

Мурат Гассієв є одним із найталановитіших боксерів курзервейту і ще у 22 роки став чемпіоном світу. Боєць із Осетії відібрав титул IBF у іншого росіянина - Дениса Лебєдєва та завдяки цьому отримав запрошення до WBSS, де з самого початку вважався другим після Усика фаворитом.

У чвертьфіналі у Нью-Джерсі Гассієв знищив екс-чемпіона світу Кшиштофа Влодарчика із Польщі, якмй останнім часом виглядав не кращим чином. Росіянин нокаутував суперника у третьому раунді.

У півфіналі, який відбувався у Сочі, росіянин зустрічався із набагато небезпечнішим суперником - Юнієром Дортікосом з Куби, який володів титулом WBA. Кубинець боксував з Гассієвим на рівних лише у першій половині бою, а потім помітно втомився. Перевага росіянина стала тотальною у 12 раунді, коли він двічі відправив Дортікоса у нокдаун, а потім вклав на підлогу нокаутом.

Що відбувалося перед боєм


Фінальний поєдинок WBSS мав відбутися ще 11 травня у Саудівські Аравії. Проте, бій довелося перенести через травму Олександра Усика, який ушкодив лікоть.

Це був лише початок перипетій перед фіналом. З'ясувалося, що WBSS більше не має наміру проводити поєдинок у Джидді. Водночас, з’явилися чутки, що бій хочуть перекупити росіяни. Масла у вогонь підлив Олександр Усик, який заявив, що за жодних обставин не буде битися у Москві і якщо організатори перенесуть туди бій, то у фіналі з Гассієвим боксуватиме хтось інший.

Усик вже давно встиг відновитися від травми та розпочати підготовку до бою, а WBSS усе тягнув із призначенням дати та місця бою. Врешті було оголошено, що фінал 21 липня таки прийме Москва. Зважаючи на свої попередні ультиматуми, український боксер відреагував на це рішення навдивовижу спокійно та заявив, що йому байдуже, де битися.

Ймовірно, така апатія пояснюється безпорадністю промоутерів Усика із компанії братів Кличків - K2 Promotions, яка не відстояли інтереси свого найкращого боксера. Власне це відбулося не вперше - досить показово, що головний фаворит WBSS усі поєдинки проводив на чужому рингу.
Скидається на те, що WBSS банально примусив Усика проводити поєдинок у Москві, пригрозивши штрафними санкціями за розірвання контракту із суперсерією. На цю думку наштовхує й той факт, що пристрасті не вщухли й безпосередньо перед боєм. Наприкінці минулого тижня генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк заявив, що бій може зірватися через організаційні проблеми - команді Усика у Москві, нібито, не забезпечили належних умов для розташування та охорону.

Навіть після прибуття до Москви Олександр Усик висловлював сумніви, що бій відбудеться та скасував відрите тренування. Все це свідчить про продовження залаштункової боротьби навколо фіналу.

Вирішальним у фіналі WBSS може стати й тренерський фактор. Особливо, зважаючи на те, що з Гассієвим працює один із найсильніших тренерів світу - американець Абель Санчес, а Усик підходить до найважливішого поєдинку у своїй кар'єрі фактично без тренера. Незадовго до бою він оголосив, що звільнив Сергія Ватаманюка, який був його головним тренером у двох попередніх боях WBSS.

До поєдинку із Гассієвим українця готував канадець Рас Абнер. Але проблема у тому, що він не тренер, а катмен (фахівець, що працює із розсіченнями та травмами під час бою) і має замало досвіду.

Хто буде фаворитом


У фінальному поєдинку зустрінуться протилежні за стилем боксери. Усик відомий своїм різноманітним технічним арсеналом, відмінною роботою "на ногах" та функціональною підготовкою. Гассієв не так добре рухається по рингу та, передовсім, робить ставку на потужність та силу свого удару.

Тож фахівці очікують, що спираючись на це, боксери й обиратимуть тактику. Гассієв працюватиме першим номером, намагатиметься постійно тиснути на суперника та прориватися на ближню дистанцію. Усик буде багато маневрувати та триматиме росіянина на відстані, роблячи ставку на багатоударні контратаки.

Президент Української ліги професійного боксу Михайло Зав’ялов впевнений, що український боксер використає усі свої сильні сторони та вважає фаворитом бою Олександра Усика.

"Хоча Гассієв і має жорсткий удар, але Усик швидший, різноманітніший та технічніший. Якщо він випадково не пропустить удар, то це буде не дуже складна здобич для Усика. Думаю, він переможе", - переконаний Зав’ялов.

Екс-чемпіон світу у важкій вазі британець Тоні Беллью також відзначив чесноти Усика, але зауважив, що український боксер має прогалини у обороні, якими може скористатися Гассієв.

"Усик вражає - його темп, чіпкість, комбінаційна робота, акуратність, швидкість, таймінг. Українець найуніверсальніший крузер у світі. Але, він занадто багато пропускає, все може вирішити єдиний удар", - сказав Беллью.

Колишній тренер Олександра Усика - Джеймс Алі Башир закликав Усика не повторювати помилок, яких він припустився у бою з Брієдісом, а використовувати власні переваги.

"Усику нізащо не можна вступати в силове протистояння з Гассієвим, це не його стиль. Стиль Усика - дипломатія, рух, швидкість. Йому варто продовжувати цим користуватися і не зраджувати собі, щоб комусь догодити", - порадив Башир.

Букмекери вважають шанси боксерів у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії рівними. На перемогу Усика та Гассієва вони пропонують однаковий коефіцієнт - 1,91.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 2 : ivangura1967, mustaff
Ссылка на пост #1813 Добавлено: 21 июля 2018 21:12
Юрій Володимирович
Гости
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 60 Близнецы
Пол:
С нами: 15 лет
Сообщений: 28440
Поблагодарил: 50419
Благодарностей: 154706
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:


Цитата: aviamodelist1
21 липня, Москва, спорткомплекс "Олімпійський"Початок 21:20


Головний поєдинок розпочнеться, орієнтовно о 23:30.

Мой телевизор: Samsung UE40NU7100UXUA

Мой ресивер: Openbox AS4K CI Pro

Мои спутники: 4°W+0.8°W+4.8°E+9°E+13°E+19.2°E, 23.5°E+28.2°E+36°E+42°E, 46°E, 85.2°E

Cказали Спасибо: 3 : deference1, aviamodelist1, ivangura1967
Ссылка на пост #1814 Добавлено: 21 июля 2018 22:26
ALEGARCH
Друзья satsis.info
Азъ: всё в тему
Возраст: 44 Козерог
Пол:
С нами: 13 лет
Сообщений: 282
Поблагодарил: 1251
Благодарностей: 484
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

  

Де подивитись онлайн? Зараз без антени Ремонт будинку.

Мой телевизор: Samsung UE32D5000(FullHD)

Мой ресивер: GI ET 11000,GI Matrix 2,GI S8120

Мои спутники: 4°W+4.8°E+13°E+36°E

Cказали Спасибо: 1 : ivangura1967
Ссылка на пост #1815 Добавлено: 21 июля 2018 22:52
Юрій Володимирович
Гости
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 60 Близнецы
Пол:
С нами: 15 лет
Сообщений: 28440
Поблагодарил: 50419
Благодарностей: 154706
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:


Цитата: laabur
Де подивитись онлайн?


На территории Украины бой Усик – Гассиев покажет канал "Интер". В России смотреть бокс можно на каналах "Матч ТВ" и "Матч Боец".

Добавлено спустя 2 минуты 54 секунды:

Цитата: laabur
Де подивитись онлайн?


Вы не можете просматривать скрытый текст, необходимовойтиилизарегистрироваться

Мой телевизор: Samsung UE40NU7100UXUA

Мой ресивер: Openbox AS4K CI Pro

Мои спутники: 4°W+0.8°W+4.8°E+9°E+13°E+19.2°E, 23.5°E+28.2°E+36°E+42°E, 46°E, 85.2°E

Cказали Спасибо: 2 : RomaamoR, ivangura1967
Ссылка на пост #1816 Добавлено: 21 июля 2018 23:25
Роман Батькович
Читательский клуб
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 46 Овен
Пол:
С нами: 14 лет
Сообщений: 4684
Поблагодарил: 60709
Благодарностей: 59445
Предупреждений: 0

Награды:

       

Как думаете, кто победит ?

Добавлено спустя 12 минут 28 секунд:

Цитата: mustaff
покажет канал "Интер".

Бесплатно.
Цитата: mustaff
на каналах "МАТЧ ТВ" и "Матч Боец".

Платно. Вывод ? Переходите на Украинские каналы. 8

Мой телевизор: Liberton D-LED 3225 ABHDR, BRAVIS LED-16E97 black, и какие то два Samsung и Sharp

Мой ресивер: STRONG 4450, Gi HD Mini, Trimax TR-2012HD plus (Т2), Vu+ Zero

Мои спутники: 4°W,5°E,13°E - ( Два штука ) + 36°E

Cказали Спасибо: 4 : S.V., mustaff, aviamodelist1, ivangura1967
Ссылка на пост #1817 Добавлено: 22 июля 2018 09:28
Юрій Володимирович
Гости
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 60 Близнецы
Пол:
С нами: 15 лет
Сообщений: 28440
Поблагодарил: 50419
Благодарностей: 154706
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:


Усик переміг росіянина і став абсолютним чемпіоном світу з боксу


Український боксер Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу у ваговій категорії до 90,7 кілограма.

У фінальному поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії українець зустрічався з росіянином Муратом Гассієвим. За результатами 12 раундів Усик переміг одноголосним рішенням суддів – 120:108, 119:109, 119:109.
Українець зберіг свої пояси чемпіона світу за версіями WBO та WBC, а також долучив до них пояси WBA Super й IBF (ними володів Гассієв) та пасок журналу The Ring, який зазвичай вручають звитяжцеві поєдинку двох найсильніших бійців вагової категорії. Крім того, Усик отримав Кубок Мохаммеда Алі.

Усик переміг у всіх своїх 15 поєдинках на професіональному ринзі. До сьогоднішнього дня на рахунку Гассієва було 26 звитяг у 26 боях.

Мой телевизор: Samsung UE40NU7100UXUA

Мой ресивер: Openbox AS4K CI Pro

Мои спутники: 4°W+0.8°W+4.8°E+9°E+13°E+19.2°E, 23.5°E+28.2°E+36°E+42°E, 46°E, 85.2°E

Cказали Спасибо: 5 : 1voloha, aviamodelist1, ivangura1967, shytnik6765, матрос
Ссылка на пост #1818 Добавлено: 22 июля 2018 12:39
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 6 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Александр УСИК: «Батя в здании. Спасибо всем!»

Украинский боксер не сдержал эмоции после победы
Украинский боксер Александр Усик победил россиянина Мурата Гассиева и стал первым обладателем Кубка Мохамеда Али. Этот трофей вручается за победу в финале Всемирной суперсерии бокса (WBSS). Кроме того, Усик обьединил все титул и стал чемпионом по версиям WBC, WBO, WBA, IBF, а также пояса журнала The Ring.

После боя Усик прокомментировал победу.

«Слава богу! Первое, что я подумал, когда мне подняли руку: господи, боженька, благодарю тебя за ту силу, которую ты мне дал, и за то, что ты меня привёл сюда сегодня.

«Олимпийский», спасибо! Люди, земляки! Всем спасибо за поддержку. Москва-2018, ба-ам! Батя в здании!» — приводит слова Усика телеканал «Интер».

УСИК: «Хочу, чтобы Анатолий Ломаченко стал моим тренером»


Боксер рассчитывает на сотрудничество с опытным специалистом
Анатолий Ломаченко, отец боксера Василия Ломаченко, помогал Александру Усику готовиться к поединку против Мурата Гассиева, и спортсмен надеется, что сотрудничество продолжится.

«Я бы один, без тренеров, на бой не вышел. Очень бы хотелось, чтобы моим главным тренером был Анатолий Ломаченко», - сказал Усик.

До поединка с Гассиевым Усик расстался с тренером Сергеем Ватаманюком.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 2 : mustaff, ivangura1967
Ссылка на пост #1819 Добавлено: 23 июля 2018 14:53
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 6 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

"Хотим реванша": тренер Гассиева сделал громкое заявление после боя с Усиком

Тренер россиянина Мурата Гассиева Абель Санчес заявил о желании провести бой-реванш после поражения от украинца Александра Усика в финале Всемирной боксерской суперсерии (WBSS).

Об этом Санчес рассказал в комментарии российскому изданию "Известия".

Также, тренер российского боксера признал закономерность поражения своего подопечного в бою против украинца Усика.

"К сожалению, бой развивался не так, как мы рассчитывали. Александр переиграл Мурата. Давайте не будем загадывать о дальнейших планах, нам надо проанализировать этот бой, разобрать ошибки, которые мы допустили", – отметил он.

Тренер Гассиева заметил, что поражение – это тоже часть спортивной карьеры его подопечного, и Гассиев, понимая это, готов работать, чтобы достигать успехов.

Мурат это понимает и готов много работать, чтобы стать сильнее. Он молодой, и у него впереди будет еще много важных сражений. Одно могу сказать – мы очень хотим реванша,
– заявил Санчес.

Усик увірвався до топ-4 рейтингу найсильніших боксерів світу


Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик вийшов на четверте місце у рейтингу найсильніших боксерів світу за версією The Ring
Про це повідомляє The Ring.

Перед Усиком на третьому місці перебуває американець Теренс Кроуфорд, другим йде українець Василь Ломаченко лідерство утримує Геннадій Головкін з Казахстану.

До десятки найсильніших також увійшли Майки Гарсія, Наойя Інуе, Срісакет Сор Рунгвісаі, Еррол Спенс, Сергій Ковальов та Донні Ньетес.

Олександр Усик 21 липня переміг у Москві росіянина Мурата Гассієва, виграв Всесвітню боксерську суперсерію та став абсолютним чемпіоном світу.
Співорганізатор WBSS Калле Зауерлянд заявив, що бій-реванш українця проти росіянина є малоймовірним.
Олександр Усик минулої ночі повернувся до Києва, де його у аеропорту зустрічали вболівальники.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 1 : ivangura1967
Ссылка на пост #1820 Добавлено: 24 июля 2018 16:01
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 6 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Бой Усик – Беллью может состоятся в октябре-ноябре 2018 года

Об этом заявил промоутер британского боксера Эдди Хирн
Промоутер «почетного» чемпиона мира по версии WBC в первом тяжелом весе Тони Беллью Эдди Хирн заявил, что планирует на этой неделе продолжить диалог с командой абсолютного чемпиона мира в дивизионе Александра Усика по поводу организации боя своего подопечного с украинцем.

«Белью готов. Усик вызвал Тони сразу после боя и взорвал этим бомбу. Уже через полчаса после финала суперсерии он звонил мне с просьбой организовать этот поединок. Я поговорил с командой украинца – посмотрим, что из этого получится.

Я не видел бой Усик – Гассиев. У украинца был непростой бой в полуфинале с Бриедисом. И я думал, что Гассиев подавит его мощью. Но Усик справился.

Когда может пройти этот бой? В октябре-ноябре. Сейчас мы ограничены в местах, но для такого боя хочется найти подходящую площадку с большим количеством мест», – сказал Хирн.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 1 : deference1
Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять сообщения в данной теме.

    XML error in File: https://www.tricolor.tv/rss/

    XML error: error parsing attribute name at line 236

Футбол

Франція. Ліга 1, 27 тур
29 березня 2024
22:00 Лілль Лілль -:- ЛансЛанс
Іспанія. Ла Ліга, 30 тур
29 березня 2024
22:00 Кадіс Кадіс -:- ГранадаГранада

Обновлено: 16:50 29.03.2024

Телепрограмма

СТБ
16:25 - "Слепая". Роковая любовь.
17:00 - "Слепая". Отрезанное счастье.
17:30 - "Слепая". Справедливости ради.
18:00 - "Слепая". Проверка любви.
Sport 1
11:30 -  Спортивный покер. VBET Чемпионат Украины во Львове. День 9. Прямая трансляция.
17:30 - Бокс голыми кулаками. BKFC 58 Bulgaria в Софии.
19:00 - Баскетбол. Чемпионат Испании. АБК Лига. Обрадойро - Бреоган.
21:00 -  Футбол. Чемпионат Венгрии. Высшая лига. Академия Пушкаша - МОЛ Фегейрвар. Прямая трансляция.
ICTV
16:00 - "Единые новости". Телемарафон.
17:00 - "Единые новости". Телемарафон.
18:00 - "Единые новости". Телемарафон.
19:00 - "Единые новости". Телемарафон.
Кинопремьера
14:15 - Х/ф "Битва на озере".
17:05 - Х/ф "Битва на озере 2".
19:30 - Х/ф "Кто пригласил Чарли?".
21:05 - Х/ф "Поехали!".
Вся телепрограмма

Мы в Вконтакте

Мы в Facebook

Голосование

Какой у вас спутниковый ресивер?

VU+
Sat-Integral
SkyWay
Golden Media
Galaxy Innovations
Amiko
Tiger
Openbox
SkyGate
Dreambox
AZbox
Octagon
Opticum
Eurosat
Eurosky
Globo
Humax
General Satellite
Golden Interstar
Topfield
IPBox
Evolution
Kathrein
Technosat
Samsung
XCRUISER
DVB карта
другой ресивер

Случайное фото

Sat-integral club

Re: Шурик

Это ж сколько надо сканировать и проверять. На перечисленных спутниках +/- три десятка пакетов... ...

Re: Sat-Integral S-1432

почекати треба.. може ще уввімкнется ))

Re: где скачать схему тюнера сат интеграл 1228

Цитата: vovanych45 от Вчера в 11:27:06... здесь в европе ... шо за европа така )) ?! скільки там ...

Re: ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.40

Цитата: Vidok от Вчера в 19:47:06нажимаєш нуль шукаєш онлайн нажимаєш і там по 3.41 зрозуміло ...

Re: ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.40

після оновлення перезагружав тюнер ютюб працює на1080 без буферизації а все остальне нема змін

PHP: mail() через внешние SMTP msmtp

Ситуация следующая. ...

webhook telegram Read timeout expired

Вы выполняете ...