Сейчас просматривают тему: 0 -> --, и гостей: 4

Названы претенденты на сезонные награды ATP

На якому місці ви думаєте в заліку повинен бути теніс з усіх видів спорту?

Перше - 6 (15%)

Друге - 10 (24%)

Третє - 8 (20%)

Четверте - 4 (10%)

П'яте - 5 (12%)

теніс не люблю - 8 (20%)


Всего проголосовало: 41

 
Ссылка на пост #1481 Добавлено: 27 ноября 2019 16:20
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 7 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Названы претенденты на сезонные награды ATP

Результаты голосования объявят в декабре
Пресс-служба ATP опубликовала список номинантов на сезонные награды. Отметим, что победителей будут выбирать сами игроки.

Возвращение года: Энди Маррей, Андрей Рублев, Жо-Вильфрид Цонга, Стэн Вавринка,

Прогресс года: Феликс Феликс Оже-Альяссим, Маттео Берреттини, Даниил Медведев, Стефанос Циципас

Новичок года: Феликс Оже-Альяссим, Алехандро Давидович-Фокина, Миомир Кецманович, Корентен Муте, Алексей Попырин, Каспер Рууд, Янник Синнер, Микаэль Имер.

Награда Стефана Эдберга за спортивное поведение и честную игру: Роджер Федерер, Рафаэль Надаль, Диего Шварцман, Доминик Тим.

Результаты голосования ATP объявит в декабре.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 1 : mustaff
Ссылка на пост #1482 Добавлено: 28 ноября 2019 17:26
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 7 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

ЦИФРА ДНЯ. Стало известно, сколько Свитолина заработала за 2019 год

Лидером рейтинга Forbes стали Эшли Барти и Рафаэль Надаль
Издание Forbes включило украинскую теннисистку Элину Свитолину в число топ-5 самых высокооплачиваемых спортсменок мира.

По подсчетам, за последний год Свитолина заработала призовыми 6,1 миллиона долларов. Лидерами рейтинга Forbes стали австралийская теннисистка Эшли Барти, которая заработала 11.3 млн долларов, и испанец Рафаэль Надаль ($16.3 млн).

В таблице ниже заработки указаны в долларах. Отметку в $1 млн призовых преодолели 54 теннисиста и 44 теннисистки.

Первая пятерка у мужчин


1. Рафаэль Надаль (Испания) – 16 349 586
2. Новак Джокович (Сербия) – 13 372 355
3. Роджер Федерер (Швейцария) – 8 716 975
4. Доминик Тим (Австрия) – 8 000 223
5. Даниил Медведев (Россия) – 7 902 912

Первая пятерка у женщин


1. Эшли Барти (Австралия) – 11 307 587
2. Симона Халеп (Румыния) – 6 962 442
3. Наоми Осака (Япония) – 6 788 282
4. Бьянка Андрееску (Канада) – 6 504 150
5. Элина Свитолина (Украина) – 6 126 335

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 1 : mustaff
Ссылка на пост #1483 Добавлено: 29 ноября 2019 16:35
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 7 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Михайло ФІЛІМА: «Світоліна планує грати в Кубку Федерації і на Олімпіаді»

Капітан збірної України з тенісу – про майбутні матчі Кубка Федерації і Кубка Девіса
Капітан жіночої і тренер чоловічої збірних України з тенісу Михайло Філіма розповів про майбутні матчі українських національних команд в Кубку Федерації і Кубку Девіса, а також оцінив головні події кінця сезону в світовому тенісі.

- Наступного року жіноча збірна знову виступить в зональних змаганнях Першої групи Євро-Африканської зони. Наразі ми остаточно не знаємо склад груп, але відомі можливі команди-суперниці (команди Італії, Хорватії, Австрії, Естонії, Болгарії і Греції - прим.). Які наші шанси на успіх?

- Ми будемо знову розділені на дві групи: в одній зіграє 3 команди, в іншій – чотири. Ми та Італія будемо сіяними, тому займемо місця в різних групах.

Успішність нашого виступу, як і в 2019 році, буде залежити від кількох факторів. По-перше, це склад, який ми зможемо виставити в Таллінні. По-друге, фізичний стан гравців. Адже при форматі «дві одиночки плюс пара» потрібно дуже уважно грати кожен матч, шанс несподіваних результатів при цьому збільшується. До прикладу, цього року в Польші Леся Цуренко потрапила в психологічну яму, з якої не змогла вибратися.

Але якщо ми приїдемо найсильнішим складом, маємо непогані шанси вийти переможцями з цієї «м'ясорубки».

- Хто з українських тенісисток підтвердив свою участь в матчах Кубка Федерації?


- На 100% ще ніхто не підтвердив, але я вже майже з усіма в особистій розмові або по телефону обговорив це питання. З Еліною Світоліною, на жаль, не вдалося поспілкуватися особисто, коли вона була в Києві. В цей час я перебував зі своїми підопічними на турнірі у Вільнюсі і повернувся тільки у вівторок.

З Лесею Цуренко і з сестрами Кіченок ми поговорили ще до мого від'їзду і зараз починаємо готуватися до наступного сезону в Києві. Цей тиждень з нами на кортах МТА буде тренуватися і Марта Костюк. Також планую поспілкуватися і з іншими дівчатами: з Ястремською, Козловою і Завацькою. Думаю, що в середині грудня можна буде більш точно назвати склад.

- Яку максимальну кількість тенісисток ми можемо привезти на матчі в Таллінн?

- П'ять гравців. Тому, якщо наші перші три ракетки дадуть згоду, то мені ще буде потрібна як мінімум одна з сестер Кіченок. З четвертим номером будемо вирішувати окремо, в залежності від того, чи потрібна нам буде тенісистка на одиночні матчі, чи на парну комбінацію. Наразі маю 2-3 тижні, щоб остаточно вирішити кадрові питання.

Звісно ми домовляємося і про фінансову складову, і про графік турнірів, але не потрібно забувати, що в останній момент щось може трапитися, що призведе до певних змін. Сподіваюся, що цього разу все буде добре.

- Світоліна під час свого перебування в Києві підтвердила бажання зіграти за збірну, але зробила це дуже обережно.

- Не забувайте також і про її потенційний виступ на Олімпіаді. Я говорив з Еліною, вона планує грати матчі Кубка Федерації і також хоче виступити на ОІ-2020. Сподіваюся, що перед матчами за збірну вона буде в найкращому фізичному стані.

Що стосується інших українок, то за нинішньої ситуації в рейтингу на Олімпіаді ще може зіграти Даяна Ястремська і потенційно ще сестри Кіченок.

В чоловіків є шанси також і в Олександра Долгополова, якщо він гарно розпочне сезон. Завдяки замороженому рейтингу (66 позиція - прим.), він за правилами буде мати право на 12 стартів, навіть пропустивши увесь рік. Якщо Долгополов добре відіграє 5-6 турнірів, то цілком може повернути свої позиції.

Олександр зараз продовжує відновлення після другої операції, наскільки я знаю, то все йде добре.

- Якщо ми вже перейшли до чоловічої команди, то хотілося б почути характеристику майбутнього суперника в Кубку Девіса – команди Тайваню. Чи відомо вже, де ми приймемо цей матч?

- Рішення щодо остаточного місця проведення ще немає. Можливо, це буде Київ, можливо – регіони. Ми зараз спілкуємося із гравцями щодо покриття, але є нюанси. Збірна Тайваню грає тільки на харді, а це також і наше улюблене покриття. Як ви знаєте, якщо чоловіча збірна України грає домашні поєдинки, то це майже на 100% хард. Тому зараз ми ще вирішуємо це питання.

- Зовсім недавно був зіграний перший сезон оновленого Кубку Девіса. Що можете сказати про новий формат?


- Мені здається, що це непогана ідея. Багато сильних збірних приїжджає до одного міста і проводить стільки інтенсивних матчів. Статистика показує, що кількість вболівальників також була на пристойному рівні. Звісно є і мінуси. Наприклад, не у всіх вболівальників є можливість приїхати, щоб підтримати свою команду. А чи буде ця реформа успішною, покаже тільки час. Поки здається, що це щось нове і такий формат більше подобається як фанатам, так і експертам.

- Продовжуючи тему чоловічого тенісу, хотілося б поцікавитися прогнозом на наступний рік. Чи зможе «велика трійка» і далі домінувати в ATP-турі? Чи, можливо, виграш Ціціпасом Підсумкового турніру дає надію молодим?


- Думаю, що зміни в чоловічому тенісі вже назріли. Вважаю, що молодим гравцям вже час посунути легенд на другий план. Хоча в наступному році є шанси, що навіть Енді Маррей може повернутися на високий рівень.

По Ціціпасу згоден, він має усі шанси стати першим в рейтингу. З молодих ще хочу відзначити Шаповалова і Тіма, хоча Домінік вже не такий і юний. Мені ще подобаються Оже Альяссім і Медведєв. В Кірьоса, який також вже не такий молодий, я не вірю. Він дуже талановитий, але навряд чи досягне найбільших висот. Також були надії на Звєрєва, але цього сезону він проявив себе не дуже впевнено на головних стартах року.

Багато буде залежати від підготовки до сезону. Федерер також підтвердив, що готовий грати. Зрозуміло, що з кожним роком йому все важче, але цьогоріч у нього був півфінал Ролан Гаррос на найменш улюбленому покритті, майже виграш Вімблдону і переконлива перемога над Джоковичем на Підсумковому турнірі.

- Кого можете назвати серед фаворитів перед Australian Open?


- Обов'язково треба ставити на «велику трійку», але також серед фаворитів точно Ціціпас, і, можливо, Тім.

- Повернемося до наших дівчат. Нещодавно Даяна Ястремська змінила тренера. Її новим наставником став Саша Баїн, який виграв з Наомі Осакою два Шлеми. Чи варто очікувати різкого підвищення результатів Даяни?


- Ястремська і так вже в топі, різкого підвищення точно не буде. Думаю, що команда Даяни обрала правильний шлях. Можливо, в них вже був певний пробний термін спільної роботи, коли вони вирішували, чи гравець і тренер підходять один одному. В Баїна колосальний досвід і я думаю, що він зможе підібрати потрібні ключі.

- Дивлячись матчі цього сезону здавалося, що якщо в Даяни не спрацьовував план «А», то плану «Б» майже ніколи і не було.

- Така проблема існує. Ястремська грає в агресивний теніс і часто на корті їй важко щось змінити. Думаю, що в цьому напрямку вони якраз і будуть працювати.

Також ходять чутки про нову людину в команді Еліни Світоліної. Я також думав, що це буде гравець, який вигравав турніри Великого Шолому. Людина, яка може підказати якісь нюанси, які важливі вже в півфіналах, в фіналах. Тому що рівень гри тенісисток там майже однаковий і ключі до перемоги саме в цих маленьких дрібницях.

Ми обговорювали результати сезону з Еліною. Не можна сказати, що він був поганий, чи феноменальний. Було два півфінали на турнірах Великого Шолому, де вона раніше не грала, але також і не було жодного титула.

- В жіночому турі цьогоріч найбільш несподівано себе проявила представниця Канади Б'янка Андреєску. Ви стикалися з нею в матчах Кубка Федерації. Чи було видно вже тоді її величезний потенціал?


- Нічого дивного в тому, що вона сильно відіграла цей рік, я не бачу. Чи так складається з нашими збірними, але я пам'ятаю, що колись в матчі чоловіків зі збірною Бельгії (2014 рік - прим.) Давид Гоффен розпочинав сезон в районі 100-го місця. Ми грали в Талліні і я вже тоді побачив, що це гравець рівня топ-10, після цього через кілька місяців він вже був у топ-20.

Так само 2 роки тому в Канаді Леся Цуренко дуже важко перемогла Андреєску. Б'янка програла на відмові в останніх геймах третього сету, коли вже просто фізично не змогла продовжувати поєдинок. Там було в'язке покриття, а Леся поставила класну «стінку». Майже 2 роки тому весь тренерський штаб побачив, що це топовий гравець і потрібен тільки час, щоб вона з'явилася в еліті.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 1 : mustaff
Ссылка на пост #1484 Добавлено: 30 ноября 2019 17:42
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 7 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Долгополов заявился на турнир в Дохе

Украинский теннисист выступит впервые с мая 2018 года
Бывшая первая ракетка Украины Александр Долгополов заявился на турнир ATP-250 Qatar ExxonMobil Open, который пройдет в Дохе с 6 по 12 января 2020 года.

Для этого украинец использовал свой замороженный рейтинг (66). Напомним, из-за травмы кисти руки Долгополов не выступал на турнирах АТР с мая 2018 года.

За это время Долгополов перенес две операции.

Также в Дохе сыграют Стан Вавринка, Андрей Рублев, Жо-Вилфрид Цонга, Милош Раонич и другие.

Тренировки украинец возобновил в сентябре текущего года.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 1 : mustaff
Ссылка на пост #1485 Добавлено: 30 ноября 2019 21:35
Юрій Володимирович
Гости
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 60 Близнецы
Пол:
С нами: 15 лет 1 месяц
Сообщений: 28440
Поблагодарил: 50419
Благодарностей: 154707
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:


Рейтинг гравців ATP, які заробили понад 1 млн доларів:
1. Рафаель Надаль (Іспанія) - 16 349 586
2. Новак Джокович (Сербія) - 13 372 355
3. Роджер Федерер (Швейцарія) - 8 716 975
4. Домінік Тім (Австрія) - 8 000 223
5. Данило Медвєдєв (Росія) - 7 902 912


Рейтинг тенісисток WTA, які заробили понад 1 млн доларів:

1. Ешлі Барті (Австралія) - 11 307 587
2. Сімона Халеп (Румунія) - 6 962 442
3. Наомі Осака (Японія) - 6 788 282
4. Бьянка Андрееску (Канада) - 6 504 150
5. Еліна Світоліна (Україна) - 6 126 335

Мой телевизор: Samsung UE40NU7100UXUA

Мой ресивер: Openbox AS4K CI Pro

Мои спутники: 4°W+0.8°W+4.8°E+9°E+13°E+19.2°E, 23.5°E+28.2°E+36°E+42°E, 46°E, 85.2°E

Cказали Спасибо: 1 : aviamodelist1
Ссылка на пост #1486 Добавлено: 1 декабря 2019 16:38
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 7 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Канепи выиграла 15-тысячник ITF, чтобы попасть в основу Australian Open

34-летняя эстонка очень хочет cыграть в основной сетке турнира Grand Slam
Бывшая 15-я ракетка мира Кайя Канепи (№105 WTA) выиграла 15-тысячник ITF в чешском Миловице.

34-летняя эстонка получила на турнир wild card и поочередно расправилась с соперницами из глубин мирового рейтинга (№1228, 1104, 917 и 582).

Отметим, что победа на 15-тысячнике принесет Канепи 10 очков в рейтинг WTA. Таким образом, она максимально увеличила свои шансы на попадание в основную сетку Australian Open.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Ссылка на пост #1487 Добавлено: 2 декабря 2019 16:29
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 7 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Кики Бертенс вышла замуж

Избранником теннисистки стал ее спарринг-партнер и физиотерапевт
Девятая ракетка мира Кики Бертенс вышла замуж. Избранником теннисистки из Нидерландов стал спарринг-партнер и физиотерапевт Ремко де Рейке.

«30 ноября 2019 года. Какой же это был день», – написала Кики в инстаграме.

Отметим, что пара обручилась в начале ноября 2018 года.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Ссылка на пост #1488 Добавлено: 3 декабря 2019 18:06
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 7 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

СВИТОЛИНА: «Будут проблемы в переговорах с ФТУ – поищу другие варианты»

Украинка хочет сыграть за сборную, но готова искать альтернативные варианты, чтобы попасть на ОИ
Первая ракетка Украины Элина Свитолина рассказала о перспективах своего участия в ближайших матчах сборной в Кубке Федерации.

- Да, я планирую выступать в Токио и ситуация такая, что мне нужно отыграть еще один матч за сборную. Но скажем так, если ФТУ не нуждается в моей помощи, то существуют некоторые другие возможности для квалификации на Олимпийский турнир, так как я все-таки топ-игрок в женском теннисе.

Я всегда готова играть и выступаю за сборную, когда у меня присутствуют физические возможности, но это сложно сделать, когда есть проблемы со здоровьем. В подгруппе много матчей, а приехать и сидеть на скамейке, я не считаю, что это верно. Очень много лет я выступала за Украину, поэтому откровенно говоря, мне было непонятно, почему на меня так накинулись, а со стороны Федерации не считаю, что это вообще нормально атаковать своего топ-игрока.

- Если в следующем сезоне, со здоровьем будет все в порядке и с ФТУ будет хороший диалог, то по календарю получается приехать и сыграть в Таллине?


- Конечно, хочется помочь сборной в Таллине и я постараюсь там сыграть. В Кубке Федерации уже появился новый формат. Это большой плюс, что теперь все не растягивается на много разных дат, что все происходит в одну неделю, но это всегда забирает много сил. У нас большая команда, есть отличный выбор и при таких условиях нужно правильно подойти к командным встречам, чтобы игрока подготовить к важным матчам. Когда все здоровы, то у нас очень сильная команда.

- Ваша команда ищет путь, по которому вы бы могли сыграть в Токио без участия в матчах Кубка Федерации или сейчас вы об этом не задумываетесь и в планах только игра за команду?


- Нет, конечно, мы не рассматриваем дополнительных вариантов, но неизвестно, чего ожидать от Федерации. В каком свете они меня выставили, это было очень некрасиво с их стороны. Тем более, топ-игрока. Конечно, мы узнаём, какие есть выходы, но это на случай если вдруг меня не пригласят или у нас будут какие-то проблемы в переговорах.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Ссылка на пост #1489 Добавлено: 4 декабря 2019 18:10
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 7 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Финал Уимблдона – лучший матч на Мэйджорах в 2019 году

АТР представила рейтинг лучших матчей года на Мэйджорах
АТР составила рейтинг лучших матчей года на турнирах Большого шлема. Лучшим был признан финал Уимблдона между Новаком Джоковичем и Роджером Федерером.

Лучшие матчи года в ATP-туре на турнирах Большого шлема:


1. Новак Джокович (Сербия) - Роджер Федерер (Швейцария) - 7:6 (7:5), 1:6, 7:6 (7:4), 4:6, 13:12 (7:3). Уимблдон, финал.

2. Стэн Вавринка (Швейцария) - Стефанос Циципас (Греция) - 7:6 (6:8), 5:7, 6:4, 3:6, 8:6. «Ролан Гаррос», четвертый круг.

3. Рафаэль Надаль (Испания) - Даниил Медведев (Россия) - 7:6, 6:3, 5:7, 4:6, 6:4. US Open, финал.

4. Роберто Баутиста-Агут (Испания) - Энди Маррей (Великобритания) - 6:4, 6:4, 6:7 (5:7), 6:7 (4:7), 6:2. Australian Open, первый круг.

5. Роджер Федерер (Швейцария) - Рафаэль Надаль (Испания) - 7:6 (7:3), 1:6, 6:3, 6:4. Уимблдон, полуфинал.

6. Милош Раонич (Канада) - Стэн Вавринка (Швейцария) - 6:7 (4:7), 7:6 (8:6), 7:6 (13:11), 7:6 (7:5). Australian Open, второй круг.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Cказали Спасибо: 1 : mustaff
Ссылка на пост #1490 Добавлено: 5 декабря 2019 16:46
владимир
Друзья satsis.info
Азъ: хозяин спутника
Возраст: 58 Скорпион
Пол:
С нами: 13 лет 7 месяцев
Сообщений: 14840
Поблагодарил: 87947
Благодарностей: 105862
Предупреждений: 0

Награды:

      

Долгополов прооперирован на ноге и пропустит начало сезона 2020 года

Возвращение украинского теннисиста на корт, похоже, откладывается
Украинский теннисист Александр Долгополов перенес очередную операцию. У 31-летнего спортсмена была прооперирована левая нога.

Украинец написал в соцсети: «Всё прошло успешно, 2 недели костылей, на корт – через 4–5 недель. Думаю, возвращение придётся отложить, посмотрим на сколько».

Ранее появилась информация, что Долгополов заявился на турнир в Дохе с 6 по 12 января. Но теперь, очевидно, ему придется сняться с этого турнира.

Мой телевизор: Телевізор Samsung UE55TU8500UXUALG29FS6RLX,LG CF-20D70K

Мой ресивер: Digital 4100+S-1412HD Sat Integral ROCKET,Openbox X-540, GI S8120,GI-11000

Мои спутники: (4°W+4.8°E+13°E+19,2)-0.9,(75°E+85°E+90°E)-1,2,(36°E,46°E,55°E)-1.2

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять сообщения в данной теме.

    XML error in File: https://www.tricolor.tv/rss/

    XML error: error parsing attribute name at line 533

Футбол

Іспанія. Ла Ліга, 32 тур
20 квітня 2024
15:00 Сельта Сельта -:- Лас-ПальмасЛас-Пальмас
Німеччина. Бундесліга, 30 тур
20 квітня 2024
16:30 Вольфсбург Вольфсбург -:- БохумБохум
16:30 Гайденгайм Гайденгайм -:- РБ ЛейпцигРБ Лейпциг
16:30 Гоффенгайм Гоффенгайм -:- Боруссія МенхенгладбахБоруссія Менхенгладбах
16:30 Кельн Кельн -:- ДармштадтДармштадт
Англія. Прем'єр-ліга, 34-й тур
20 квітня 2024
17:00 Шеффілд Юнайтед Шеффілд Юнайтед -:- БернліБернлі
17:00 Лутон Таун Лутон Таун -:- БрентфордБрентфорд
Іспанія. Ла Ліга, 32 тур
20 квітня 2024
17:15 Райо Вальєкано Райо Вальєкано -:- ОсасунаОсасуна
Франція. Ліга 1, 30 тур
20 квітня 2024
18:00 Нант Нант -:- РеннРенн
Італія. Серія А, 33 тур
20 квітня 2024
19:00 Емполі Емполі -:- НаполіНаполі
Кубок Англїї, 1/2 фіналу
20 квітня 2024
19:15 Манчестер Сіті Манчестер Сіті -:- ЧелсіЧелсі
Іспанія. Ла Ліга, 32 тур
20 квітня 2024
19:30 Валенсія Валенсія -:- Реал БетісРеал Бетіс
Німеччина. Бундесліга, 30 тур
20 квітня 2024
19:30 Уніон Берлін Уніон Берлін -:- БаваріяБаварія
Англія. Прем'єр-ліга, 34-й тур
20 квітня 2024
21:30 Вулвергемптон Вулвергемптон -:- АрсеналАрсенал
Італія. Серія А, 33 тур
20 квітня 2024
21:45 Верона Верона -:- УдінезеУдінезе
Франція. Ліга 1, 30 тур
20 квітня 2024
22:00 Ланс Ланс -:- КлермонКлермон
Іспанія. Ла Ліга, 32 тур
20 квітня 2024
22:00 Жирона Жирона -:- КадісКадіс

Обновлено: 01:08 20.04.2024

Телепрограмма

СТБ
00:40 - Х/ф "Возвращение к себе", 1-4 с.
03:55 - "В поисках истины". "Пояс царицы амазонок".
04:20 - Т/с "Водная полиция", 35 с. "Кровавый день студента", 1 ч.
04:55 - "Служба розыска детей".
Sport 1
00:00 - Гандбол. Чемпионат Германии. Бундеслига. Фленсбург-Хандевитт - Магдебург.
01:30 - Хоккей. Чемпионат Швейцарии. Национальная лига. Финал. Лозанна - Цюрих. Матч 2.
03:40 - Бокс. Джеймс Тони - Рой Джонс.
04:50 - Футбол. Лига чемпионов Азии. 1/2 финала. Аль-Айн (ОАЭ) - Аль-Хиляль (Саудовская Аравия). Первый матч.
ICTV
00:20 - "Ночной дозор".
01:00 - "Единые новости". Телемарафон.
02:00 - "Единые новости". Телемарафон.
03:00 - "Единые новости". Телемарафон.
Кинопремьера
23:30 - Х/ф "Они сделали нас такими".
01:10 - Х/ф "Мое преступление".
03:25 - Х/ф "Либерея: Охотники за сокровищами".
-
Вся телепрограмма

Мы в Вконтакте

Мы в Facebook

Голосование

Какой у вас спутниковый ресивер?

VU+
Sat-Integral
SkyWay
Golden Media
Galaxy Innovations
Amiko
Tiger
Openbox
SkyGate
Dreambox
AZbox
Octagon
Opticum
Eurosat
Eurosky
Globo
Humax
General Satellite
Golden Interstar
Topfield
IPBox
Evolution
Kathrein
Technosat
Samsung
XCRUISER
DVB карта
другой ресивер

Случайное фото

Sat-integral club

Re: Шурик

Цитата: Pavel01 от 17 апреля 2024, 03:45:33А кто должен ответить на этот вопрос? И где есть такой ...

Re: Пожелания разработчикам ПО

Цитата: andris0 от Вчера в 19:37:50Уже пора было-бы удалить содержимое M3U IPTV

Re: Пожелания разработчикам ПО

Уже пора было-бы удалить содержимое M3U IPTV. Как Вы думаете? 

Re: Платная шара

Цитата: SSK5230 от 17 апреля 2024, 15:38:19Так а в чем проблема то? Частоту напишите,проверю у ...

Re: Пожелания разработчикам ПО Sat-Integral S-1412 HD Rocket / Sat-Integral S-1432

Было бы супер если можно было бы вызывать интернет радио одной кнопкой и была сортировка интенет ...

PHP: mail() через внешние SMTP msmtp

Ситуация следующая. ...

webhook telegram Read timeout expired

Вы выполняете ...