Сейчас просматривают тему: 0 -> --, и гостей: 1

Технология спутникового вещания для телевидения и радио. » Пост #1

Ссылка на пост #1 Добавлено: 8 августа 2009 10:43
Автор темы
Богдан
Посетители
Азъ: помогу любому
Возраст: 29 Козерог
Пол:
С нами: 14 лет 10 месяцев
Сообщений: 655
Поблагодарил: 1744
Благодарностей: 502
Предупреждений: 0

Репутация:

Награды:

  

Технологія супутникового мовлення для телебачення та радіо

Супутникове телебачення використовує бездротові системи передачі радіосигналів для доставки її
Телевізійні програми для перегляду дому чи бізнесу. А радіосигнал може тільки поїздки в прямій однако. Введіть супутника. До розміщення на орбіті супутник на 37000 км (22300 миль) над землею, і воно збігається з Землі швидкість обертання (7000 миль на годину) супутник залишається за той же пляма над рівнем землі. Це стосується як на геосінхронную орбіту.

Ці орбіти, іноді також називають орбітами Кларка на честь Артура Кларка, який першим виступив з ідеєю у своїй статті він писав у 1945 році, має назву "неземною рілейс", опублікованому в бездротових World Magazine. На орбіті супутник потім транслює радіо сигналу назад до землі для прийому супутникової тарілки (міні-страва), розташований на ваш будинок або бізнес. Потім сигнал проходить через коаксіальний кабель від антени на приймач, підключений до телевізора, де сигнал буде проглядатися в descrambled програмування для Вашої родини користуватися.

Вгору станції

Супутникове ТВ програм, які ви дивиться на будинок починається з передачі супутникової тарілки або антени, розташовані на те, що відомо як наземної станції. Супутникові тарілки, розташованих на ваш дім тільки 18 "в діаметрі і малюсінькі в порівнянні з величезними супутникових антен, які використовуються в наземної станції. Ці супутникові антени можуть бути як більше, ніж від 9 до 12 метрів (від 30 до 40 футів) в діаметрі. Величезним Розмір цих супутникових антен передавачів дозволяє набагато сильніше сигналу і більше, направлених в сигнал на орбітальної супутник. В наземного блюдо вказали на конкретний супутник та діяльність пов'язані сигналів, які передаються в рамках конкретного радіочастотного спектра, так як , які будуть отримані в одному з транспондерів, які пристосовані до діапазону частот, що на борту супутника. транспондера 'транслює' сигнали на Землю, але в іншому діапазоні частот (щоб уникнути перешкод з наземного сигналу), як правило, в С-діапазоні ( 4-8 ГГц) і Ku-діапазону (12-18 ГГц), або і те й інше. Окорочний від супутникового сигналу шлях, який передає сигнал на Землі станція відома як "передача". Супутники можуть мати до 32 ретрансляторів для Ku-діапазону і до 24 для C-діапазону тільки супутники. Типовий транспондери мають смугу пропускання від 27 МГц до 50 МГц. геостаціонарних Kc-полосный супутники повинні бути на відстані не менше 1 ступеня, крім сигналу, щоб уникнути втручання. Для C-діапазону Супутники відстань має бути не менше 2 градусів.

Технологія супутникового сигналу

Оригінал супутникової трансляції перетворюється на високоякісний, несжатого цифрового потоку, що містить велику кількість даних, і відправляє його на швидкості 270 мегабіт в секунду (Mbps) для кожного каналу. Всі ці дані повинні бути стислі або ж супутник не зміг би отримати інформацію. Система стиснення, що використовуються в США є MPEG-2 формат стиснутого відео. Це схоже на систему використовувати для дисків DVD. Провайдер може тепер зменшити 270-Мбіт / с потік в 5 або 10 Мбіт / с, що дозволить їм направити близько 200 каналів, а в 30 вони можуть передавати до стиснення. Ці сигнали кодовані тим, що тільки абоненти можуть отримувати їх.

Міні-техніка Блюдо

На відміну від своїх попередників, сучасні супутникові тарілки маленькі, тільки 18 "в діаметрі і називають" міні-тарілка ". Типовим стравою супутник складається з двох частин: відбивача та корми роги. Відбивач це блюдо вогнутая -- формується частина антени. Це частина антени, що Протоколіруется і основну увагу супутника сигнал на корм роги. Канал Рогу є частиною антени, яка встановлена на руці, що стирчить з відбивача блюдо. Він приймає сигнал і годує його за допомогою кабелю для вашого супутникового приймача (чорний ящик). Нові супутникові тарілки декількох конструкцій особливістю кормів роги. Це блюдо можна отримати сигнали від декількох супутників і чітко зосередитись захопленого сигналу на одному з декількох корми роги.

Дещо, зване канал ріг має функцію відомий як малошумний блок вниз конвертера (LNB). Це дає чітких сигналів. В LNB робить дві речі: він підсилює сигнал отримав від супутникового провайдера та відфільтровує 'сигнал шум,' радіосигнали, які не несуть супутникового провайдера телевізійних програм.

Супутниковий приймач

Супутниковий ресивер просто чорний ящик, який підключено до телевізора. Він отримує сигнал від Вашої міні-антену, а потім де-scrambles сигналу на перегляд картинок для вашої родини, щоб подивитися. Приймач ж три основні речі: він отримує і де-scrambles сигнал, який містить програми. Він відокремлює програмування в окремі канали вашому запиту шляхом канал кнопку селектора або на телевізорі або віддаленого управління. Він треків вашої оплати за перегляд користування, а також відправляє свою платіжну інформацію для цього програми для вашого провайдера.

Сьогодні Є декілька різних типів приймачів: стандартний приймач, DVR ресиверів і HD ресивери для прийому високої чіткості (HDTV) телевізійних програм. DVR (цифрового відео приймача) дозволяють гравцям глядач фактично Пауза і відтворювати ТБ, і для запису до 70 годин за DISH мережа DVR 311 або 322 гравців. Блюдо мережі DVR приймач являє собою подвійний тюнер, два виходи супутникове ТВ приймач і інтегрований цифровий відеомагнітофон (DVR). Блюдо DVR в мережі були спроектовані таким чином, що ви ніколи не пропустите ще один улюблений теле-шоу ще раз. Незалежно від того, що ваш графік, з Блюдо мережі DVR можна просто записати улюблені показує всього лише одним натисненням кнопки. DISH мережа пропонує понад 500 програм каналів на вибір, і все DISH мережу супутникових програм відбувається на 100% все-цифрового відео і аудіо.

Мой телевизор: LG, PHILIPS, SAMSUNG

Мой ресивер: TT-budget S-1401, Orton 4100C(2шт.), OpenFox AF-6618

Мои спутники: Amos 2/3, Thor-3 4°W; Astra 4A 4.8°E; HOT-BIRD 6/8/9 13°E; ABS 1 /1A /1B 75°E

Cказали Спасибо: 3 : Lusuy, Jewgeny, Hrol
Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять сообщения в данной теме.

    XML error in File: https://www.tricolor.tv/rss/

    XML error: error parsing attribute name at line 533

Футбол

Італія. Серія А, 33 тур
19 квітня 2024
19:30 Дженоа Дженоа -:- ЛаціоЛаціо
Німеччина. Бундесліга, 30 тур
19 квітня 2024
21:30 Айнтрахт Франкфурт Айнтрахт Франкфурт -:- АугсбургАугсбург
Італія. Серія А, 33 тур
19 квітня 2024
21:45 Кальярі Кальярі -:- ЮвентусЮвентус
Іспанія. Ла Ліга, 32 тур
19 квітня 2024
22:00 Атлетік Атлетік -:- ГранадаГранада
Франція. Ліга 1, 30 тур
19 квітня 2024
22:00 Ніцца Ніцца -:- ЛорьянЛорьян

Обновлено: 19:20 19.04.2024

Телепрограмма

СТБ
19:00 - "Слепая". Больной ребенок.
19:25 - "Слепая". Царевна-лягушка.
20:00 - "Слепая". В разные стороны.
20:25 - "Слепая". Семена.
Sport 1
16:00 -  Спортивная гимнастика. Кубок мира. Финал в Дохе, Катар. День 1. Прямая трансляция.
19:30 - Бокс голыми кулаками. BKFC Fight Night Clearwater во Флориде, США.
20:30 -  Футбол. Чемпионат Австрии. Бундеслига. Штурм - Рапид Вена. Прямая трансляция.
22:30 - Гандбол. Кубок Германии. Финал Четырех. Финал. Магдебург - Мельзунген.
ICTV
19:00 - "Единые новости". Телемарафон.
20:00 - "Единые. Главное". Итоговые новости.
21:00 - "Единые новости". Телемарафон.
22:00 - "Единые новости". Телемарафон.
Кинопремьера
19:05 - Х/ф "Оружие".
20:30 - Х/ф "Миллионер на три дня".
22:00 - Х/ф "Взломщик".
23:30 - Х/ф "Они сделали нас такими".
Вся телепрограмма

Мы в Вконтакте

Мы в Facebook

Голосование

Какой диагонали у вас телевизор

Меньше 21 дюйма
21 ЭЛТ
32 HD Ready
42 FullHD
46
55
больше 55

Случайное фото

Sat-integral club

Re: Шурик

Цитата: Pavel01 от 17 апреля 2024, 03:45:33А кто должен ответить на этот вопрос? И где есть такой ...

Re: Пожелания разработчикам ПО

Цитата: andris0 от Вчера в 19:37:50Уже пора было-бы удалить содержимое M3U IPTV

Re: Пожелания разработчикам ПО

Уже пора было-бы удалить содержимое M3U IPTV. Как Вы думаете? 

Re: Платная шара

Цитата: SSK5230 от 17 апреля 2024, 15:38:19Так а в чем проблема то? Частоту напишите,проверю у ...

Re: Пожелания разработчикам ПО Sat-Integral S-1412 HD Rocket / Sat-Integral S-1432

Было бы супер если можно было бы вызывать интернет радио одной кнопкой и была сортировка интенет ...

PHP: mail() через внешние SMTP msmtp

Ситуация следующая. ...

webhook telegram Read timeout expired

Вы выполняете ...